Με αντίπαλο τη Ζάκυνθο παίζει ο Αίολος Αγυιάς το Σάββατο

Ο Αίολος Αγυιάς ολοκληρώνει το μεσημέρι του Σαββάτου την προετοιμασία του για τον αγώνα της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η με αντίπαλο την ΑΓΕΖ στην Ζάκυνθο.


Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (1μ.μ.), με διαιτητές τους Καρακάση, Καμήτσο και Ασλανίδη και ο τεχνικός του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου θα έχει στη διάθεσή του τους Αρχιμανδρίτη, Μπαχό, Πετρόπουλο, Χαμηλό, Θεοδωρόπουλο, Λαμπρόπουλο, Σκόνδρα, Καράβα, Μπουμπούλη, Βλάχο, Σταυρακόπουλο και Τσουκαλά, ενώ ερωτηματικό είναι ο Κόλλιας. Αντίθετα, δεν υπολογίζονται ο Καποτάς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Χατζηκάλφας εξαιτίας του τραυματισμού του (και οι δυο αναμένονται πίσω στα παρκέ σε 1,5 περίπου μήνα).


«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και κρύβει παγίδες, πόσω μάλλον όταν αυτή αφορά ένα εκτός έδρας παιχνίδι», δήλωσε ο τεχνικός του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου και πρόσθεσε: «Εμείς, παρόλα αυτά και παρά τα προβλήματα με τις απουσίες που αντιμετωπίζουμε, θα τα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ προκειμένου να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».


Η αποστολή του Αίολου Αγυιάς θα αναχωρήσει στις 8π.μ. της Κυριακής για το λιμάνι της Κυλλήνης και από εκει με το πλοίο της γραμμής θα ταξιδέψει στην Ζάκυνθο.