Μεταγραφές στην ομάδα μπάσκετ της ΕΑΠ(ΦΩΤΟ)

Την απόκτηση του πολλά υποσχόμενου γκαρντ, Παναγιώτη Διαμαντόπουλου και την επιστροφή του έμπειρου γκαρντ Θανάση Ρέλλα ανακοινώνει η Διοίκηση της Ε.Α.Π. Η ομάδα μπάσκετ του Αγίου Διονυσίου που την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θέτει ψηλά τον πήχη με βασική της επιδίωξη την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική προχωρά σε καίριες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος
Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος μόλις 21 ετών είναι ένας ταλαντούχος γκαρντ.

Φοιτητής σήμερα στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστήμιου Πατρών, ο 21χρονος πολλά υποσχόμενος, μπασκετμπολίστας έχει αποδείξει το μεγάλο του ενδιαφέρον για το άθλημα επιδεικνύοντας αφοσίωση και συγκέντρωση. Έχει αγωνιστεί στο παιδικό και εφηβικό τμήμα του Ηρακλή Πύργου κι αργότερα στο ανδρικό, στον Έσπερο ΑΟΠΑ (τμήμα νέων και ανδρική ομάδα) και στην Παναχαϊκή.

Ο Θανάσης Ρέλλας
Μετά από έναν χρόνο ο έμπειρος γκαρντ, Θανάσης Ρέλλας επιστρέφει στην ομάδα του Αγίου Διονυσίου. Γεννημένος στις 17/7/1984 ο Θανάσης Ρέλλας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΑΕ Ροϊτίκων, στο Γλαύκο, στον ΠΑΟΚ Πατρών, στον Αχαιό ‘47, στην Παναχαϊκή, στον Πανηπειρωτικό, στην Ολυμπιάδα και στον Πατρέα.

Ο Θανάσης Ρέλλας είναι επιχειρηματίας, ωστόσο, η αγάπη του για το μπάσκετ  παραμένει ανεξίτηλη, τιμώντας με καθολική προσπάθεια τη φανέλα του. Διαθέτει εμπειρία και μαχητικότητα και φημίζεται για το αξιόπιστο σουτ του από μέση και μακρινή απόσταση, εξαιτίας μάλιστα του οποίου έχει καταστεί πολλές φορές πρωταγωνιστής στις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.