Παναχαική-Άρης 1-1

Νεότερη Ενημέρωση 16.55

Δεν τα κατάφερε παρά την προσπάθειά της η Παναχαϊκή να πάρει τη νίκη από τον αγωνα της με τον Αρη, καθώς στο 88΄ ο Άρης ισοφάρισε και το τελικό σκορ έμεινε στο 1-1

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης έβαλε ο Ελευθεριάδης στο 43΄, αλλά δύο λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης, ο Ντούνης, εκτελώντας φάουλ πάνω στη γραμμή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1 για τον Αρη.

Αρχική Ενημέρωση 14:42

Με την ομάδα του Άρη αναμετράται μέσα στην έδρα της η Παναχαική, που έχει δημιουργήσει ένα κλίμα χαράς κσι γιορτής, αποσκοπώντας στη νίκη και απευθύνοντας κάλεσμα στους οπαδούς της, για μαζική συμμετοχή στις κερκίδες της.

  • «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ…!
  • ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ το ποδόσφαιρο, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ την ομάδα μας.
  • Από την Αγυιά, όλοι μαζί, στέλνουμε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα…
  • Για εμάς κάθε Κυριακή είναι ΓΙΟΡΤΗ…!».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνεται ότι μετά από εισήγηση της ΠΑΕ και σχετική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, η είσοδος των φιλάθλων της Παναχαϊκής στο γήπεδο της Αγυιάς στο πλαίσιο του αγώνα με τον Άρη (15.00) για το πρωτάθλημα της Football league θα γίνει με τους εξής τρόπους:

Α) Για όσους φιλάθλους παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Σκεπαστή Θύρα του γηπέδου της Αγυιάς, η είσοδος τους θα γίνεται από τη θύρα της πλατείας Ντε Μιράντα και από τη θύρα επί της ανωνύμου οδού στη Βόρεια πλευρά του γηπέδου (οδός Αμερικής).

Β) Για όσους φιλάθλους παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Θύρα (χωρίς στέγαστρο) του γηπέδου της Αγυιάς η είσοδος τους θα γίνεται από την οδό Αρχ. Μακαρίου και Δοϊράνης και θα καταλάβουν θέσεις στο Ανατολικό Τμήμα της Νότιας κερκίδας, παραπλεύρως των θέσεων VIP, πλην αυτών που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την θύρα των Επισήμων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρουσιάζει η αγορά εισιτηρίων, συνιστάται η προαγορά τους από τα σημεία που ήδη έχουν ανακοινωθεί καθώς και η έγκαιρη άφιξη των φιλάθλων στο γήπεδο.