Πρωταγωνίστησε η Γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου στην συνάντηση Τραμπ-Κιμ(VIDEO)

Όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάθισε να παρουσιάσει τα επιχειρήματά του για την ειρήνη στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, «έβγαλε» από το μανίκι κάτι που έμοιαζε με κινηματογραφικό τρέιλερ με πρωταγωνιστές τους δύο ηγέτες!

Ο Τραμπ είπε πως κάλεσε τον Κιμ Γιονγκ Ουν και άλλους Βορειοκορεάτες αξιωματούχους να παρακολουθήσουν ένα τετράλεπτο βίντεο που είχε ετοιμαστεί πριν από τη σημερινή συνάντηση κορυφής στη Σιγκαπούρη. Ο Τραμπ είπε πως ο Κιμ και άλλα υψηλόβαθμα μέλη της βορειοκορεατικής αντιπροσωπείας στριμώχτηκαν γύρω από ένα iPad για να παρακολουθήσουν το βίντεο, το οποίο μοιάζει να έχει περισσότερη σχέση με τις υπερβολές του Χόλιγουντ παρά με την προσεκτική γλώσσα της διπλωματίας.

«Νομίζω πως το λάτρεψε», είπε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον Κιμ.

Το βίντεο που έδειξε ο Τραμπ στους Βορειοκορεάτες είναι ένα από τα πολλά «απρόοπτα» επεισόδια μιας προσεκτικά σχεδιασμένης συνάντησης των δύο ηγετών.

Πού… κολλάει το Ρίο – Αντίρριο

Κι εδώ έρχεται το… μπέρδεμα! Κι αυτό διότι κάποια στιγμή στο βίντεο παρουσιάζεται μια γέφυρα, η οποία είναι… φτυστή με την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου!

Αν δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο κάποια… πανομοιότυπη γέφυρα, τότε στο βίντεο που έδειξε ο Τραμπ στον Κιμ Γιονγκ Ουν υπάρχει ελληνικό στοιχείο… έστω κι από σπόντα!

Το βίντεο