Οι "ποντικοί" αυτοκινήτων έπεσαν στη "φάκα" της αστυνομίας

Στην σύλληψη δύο άνδρων που μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να «ανοίξουν» αρκετά αυτοκίνητα περιμετρικά της πλατείας Αγίου Γεωργίου προχώρησαν αστυνομικοί.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί απο περαστικούς οι οποίοι και ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ.

Η επέμβαση των αστυνομικών ήταν άμεση με αποτέλεσμα να καταφέρουν να συλλάβουν τους δύο άνδρες.

Αναλυτικά:

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 24 και 40 ετών, διότι στις 09-01-2018, αργά το βράδυ, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο.

Σε άλλη περίπτωση, συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες και συγκεκριμένα ένας 25χρονος υπήκοος Αλγερίας και ένας 21χρονος υπήκοος Λιβύης, διότι ενεργούντες από κοινού, διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ και διάφορα έγγραφα του οχήματος.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 34χρονος, διότι αφαίρεσε από ανασφάλιστο, σταθμευμένο, αυτοκίνητο, ένα πορτοφόλι, που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.