Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 32χρονος φερόμενος ως πυρομανής

Νεότερα:Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 32χρονος Πατρινός από την περιοχή των Ιτέων που συνελήφθη ως πυρομανής με την κατηγορία ότι έβαζε φωτιά σε δίκυκλα και αυτοκίνητα στην Πάτρα. Ο 32χρονος που οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε πρώτη και 15 του μήνα.

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασε πριν από λίγη ώρα προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή Πατρών, ο 32χρονος φερόμενος ως δράστης για τους συνεχείς εμπρησμούς σε οχήματα, ο οποίος προσήχθη το βράδυ του Σαββάτου από την Ασφάλεια Πατρών και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Πρόκειται για έναν άνδρα από την περιοχή των Ιτεών, γεννηθείς το 1985, γνώριμος στις Αρχές που έχει προκαλέσει κατά καιρούς αρκετά ζητήματα, ενώ επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται πιθανότατα σήμερα. Πηγές αναφέρουν πως αυτή τη φορά, η υπόθεση είναι δεμένη και πως υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν τη συμμετοχή του σε εμπρησμούς.

Να υπενθυμίσουμε πως από την περασμένη Κυριακή μέχρι και την Παρασκευή η δράση του εμπρηστή συνολικά ήταν 13 καμμένα οχήματα σε διάφορες περιοχές της Πάτρας, κυρίως που βρίσκονταν σταθμευμένα σε πυλωτές πολυκατοικιών. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος ως ο μανιακός εμπρηστής αρνείται κάθε κατηγορία, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Άγγελο Στεργιόπουλο, ενώ μάλιστα όπως επισημαίνεται, τα στοιχεία δεν επαρκούν.

Πρώτη Ενημέρωση:

Μέσα στις επόμενες ώρες ενδεχομένως να υπάρξουν  εξελίξεις σχετικά με τον πυρομανή που έχει αναστατώσει εδώ και ημέρες ολόκληρη την Πάτρα, την Πυροσβεστική και  την Αστυνομία. Χθες εντοπίστηκε ένα ύποπτο άτομο, το οποίο προσομοιάζει στα χαρακτηριστικά που δόθηκαν μετά την επίθεση την περασμένη Παρασκευή στα Ταμπάχανα από τους αυτόπτες μάρτυρες που τον κυνήγησαν.Σε συνεργασία Πυροσβεστικής και Ασφάλειας Πατρών, ο άνδρας προσήχθη  στο Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζεται η ανάκριση.