Ολοκληρώθηκε το Run Greece 2018

Νεότερα: Ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο κέντρο της Πάτρας, στο πλαίσιο του Run Greece. Πλέον όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά. Για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης από την Τροχαία και την Αστυνομία της Πάτρας είχαν ληφθεί μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οδηγών .

Πάνω από 3.500 άτομα αναμένεται να συμμετάσχουν στο φετινό Run Greece, την Κυριακή στις 7 Οκτωβρίου, στο μεγαλύτερο γεγονός του μαζικού αθλητισμού που φιλοξενείται κάθε χρόνο στην Πάτρα. Το Run Greece έρχεται και φέτος για να μας περάσει το δικό του μήνυμα για την αξία του αθλητισμού, "κρύβοντας" πίσω του έναν ιερό σκοπό που είναι η ενίσχυση των κοινωνικών δομών της Πάτρας και του Δήμου που βοηθούν δεκάδες άτομα και οικογένειες της πόλης που έχουν ανάγκη και ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Σε επιφυλακή πάνω από 350 άτομα για την διοργάνωση

Πίσω από την διοργάνωση αυτή υπάρχουν τουλάχιστον 350 άτομα που βρίσκονται σε επιφυλακή για τις ανάγκες της εκδήλωσης, ενώ το εγχείρημα γίνεται και φέτος με την βοήθεια του Δήμου Πατρέων και αρκετών ακόμα φορέων της πόλης.

"Τρέχουμε για έναν ιερό σκοπό αφού ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές θα δοθούν για την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων".

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα γίνουν τρεις αγώνες: Στα 10.000 μέτρα, στα 5.000 μέτρα και στα 850 μέτρα για τους μαθητές.

Πρόκειται για μία γιορτή του μαζικού αθλητισμού που αξίζει να αγκαλιάσουμε όλοι μας.

Παράλληλα όμως μπορούμε να βοηθήσουμε τις οικογένειες απόρων μαθητών της πόλης μας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα σίτισης που υλοποιούν οι Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας (Κ.Ο.ΔΗ.Π), σε συνεργασία με τη Ιερά Μητρόπολη.

Έτσι, οποιοσδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, μπορεί και θα επιθυμούσαμε να προσφέρει τρόφιμα για το σκοπό αυτό.

Την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου (από 18.00 έως 20.00 και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου από 10.00 έως 20.00, κατά την προσέλευσή του στο Κέντρο Παραλαβής του Αριθμού και του Υλικού Συμμετοχής στο Κλειστό προπονητήριο Στίβου της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρ. Πελ/σου - ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Τέρμα Ηλέκτρας μπορεί να παραδώσει στους εθελοντές που θα βρίσκονται εκεί, κάποια από τα παρακάτω τρόφιμα:

ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ

ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ - ΖΑΧΑΡΗ

ΜΑΡΜΕΛΛΑΔΕΣ - ΜΕΡΕΝΤΑ

ΖΥΜΑΡΙΚΑ - ΡΥΖΙ

ΟΣΠΡΙΑ