36ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Αχαΐας «ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ»

Την Κυριακή 21-10-18, θα λάβει χώρα ο Ημιμαραθώνιος Αχαΐας και ο αγώνας 10χλμ, που είναι αφιερωμένος στον Φάνη Τσιμιγκάτο, με τις δηλώσεις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν ξεκινήσει και ναγίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη συνημμένη φόρμα εγγραφής https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfyZF3QW3HpcrTKRa…/viewform έως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2018, όπως ενημερώνει άλλωστε ο Αθλητικός Σύλλογος "Φειδιππίδης".

"Το κόστος της ατομικής και ομαδικής συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00 €) ανά άτομο και αφού δεν υπάρχει διαφοροποίηση στην ήδη χαμηλή τιμή, παρακαλούμε τα μέλη μας να προχωρήσουν σε ατομικές εγγραφές, τόσο για τον Hμιμαραθώνιο Αγώνα, όσο και για τον Αγώνα Δρόμου Υγείας των 10χλμ.

Η καταβολή του αντιτίμου γίνεται με κατάθεση στην EUROBANK, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: Τράπεζα Eurobank Αριθμός λογαριασμού: IBAN: GR50 0260 6700 0001 1020 0798 030 (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ) και είναι απολύτως απαραίτητο να αναγράφεται το όνομα του αθλητή στο καταθετήριο.

Ο Φειδιππίδης μαζικά με πολυπληθή συμμετοχή θα στηρίξει αυτόν τον αγώνα όπως κάνει αδιάκοπα τα τελευταία χρόνια στους αγώνες που γίνονται στην περιοχή μας (βλέπε Ζεύξη, Run Greece, Hμι Πάτρας), δείχνοντας έμπρακτα την συμπόρευση του σε δράσεις που τιμούν το δρομικό κίνημα προσφέροντας στους αγωνιζόμενους, υψηλές παροχές με ελάχιστο κόστος.

Ας μην ξεχνάμε αλώστε ότι ο Ημιμαραθώνιος Αχαΐας αποτελεί και το σημαντικότερο τεστ για τους Μαραθωνοδρόμους μας για το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς τον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της διοργάνωσης https://www.achaiahalfmarathon.gr/"