Απόψε ο λαϊκός αγώνας «Αντύπα Δρόμος»

Όλα είναι έτοιμα για τον λαϊκό αγώνα «Αντύπα Δρόμος» που διεξάγεται στις 7 το απόγευμα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Αντύπα, ενός από τους πρωτεργάτες του λαϊκού μαζικού αθλητισμού της πόλης μας και φέτος έχει κεντρικό σύνθημα «Τρέχουμε για την Πάτρα, τρέχουμε για την ειρήνη».

Τον αγώνα διοργανώνει το Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών και τη Λέσχη Φαέθων και την υποστήριξη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ο «Αντύπα Δρόμος» περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων, με εκκίνηση από το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» και οικογενειακό περπάτημα 5 χιλιομέτρων και ποδηλατάδα, με εκκίνηση από τον Οργανισμό Λιμένος.

Όπως κάθε χρόνο θα δοθούν δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες μπλουζάκια, ενώ οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Λύκειο Ελληνίδων και με συναυλία από συγκρότημα με τη Δάφνη Ζουρνατζή.