Οφρυδόπουλος για τη νέα αναμέτρηση της Παναχαικής: Οι νίκες κατακτώνται με κόπο

Με τον Εργοτέλη θα αναμετρηθεί την Κυριακή 12/11 ώρα 15:00 Γήπεδο της Αγυιάς η Παναχαική και ο προπονητής της Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Ξεκινώντας θα ήθελα να πω ότι μετά το σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου (Μπιτσάκου) στην Καλλιθέα τα νέα πλέον είναι  πολύ καλά. Η επέμβαση του ολοκληρώθηκε ιδανικά  και  στέφθηκε με επιτυχία. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του κοντά μας.

Όπως όλοι είδαμε στον τελευταίο μας αγώνα, οι νίκες κατακτώνται με μεγάλο κόπο και πολλές φορές με απώλειες. Το ίδιο δύσκολοι θα είναι τη φετινή χρονιά όλοι οι αγώνες ανεξαιρέτως αντιπάλου. Αυτό πιστοποιείται αν ρίξουμε μια μάτια στα έως τώρα αποτελέσματα της Football League συνολικά.

Συνεπάγεται λοιπόν ότι την Κυριακή έχουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη. Απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα  να έχει περισσότερος βαθμούς, με βάση την εικόνα του μέσα στο γήπεδο. Πρόκειται για μια ομάδα που καθοδηγείται από ένα πολύ καλό προπονητή, τον Τάκη Γκώνια , που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, της  έχει δώσει το στίγμα του. Είναι μια ομάδα που έχει την ταυτότητα του προπονητή της.

Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε προετοιμαστεί και γι αυτόν τον αγώνα, όπως άλλωστε κάνουμε πάντα. Όλοι οι παίκτες μας είναι σε πολλή καλή κατάσταση. Δείχνουν μεγάλο ζήλο, συγκέντρωση ταπεινότητα και σοβαρότητα κάθε μέρα. Έχουμε παίκτες με ποιότητα αλλά συγχρόνως και μεγάλους  μαχητές!

Ως επίλογο, που υπό άλλες συνθήκες θα ξεκινούσαμε με αυτό, κρατάμε την μεγάλη και δυναμική παρουσία των οπαδών μας και την  μεγάλη συμβολή τους στη νίκη μας στην Καλλιθέα. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και τους θέλουμε συνοδοιπόρους μας και την Κυριακή στην Αγυιά.