Τελέστηκε ο αγιασμός της νέας χρονιάς στο «Α. Πεπανός» (ΦΩΤΟ)

Με  αγιασμό της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ που τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017 στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» , ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά για τις ομάδες που χρησιμοποιούν τις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις της Πάτρας. Βουλευτές, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ομάδων, Ενώσεων και Ομοσπονδιών, αθλητές, προπονητές και γονείς που παρέστησαν στην εκδήλωση και αντάλλαξαν ευχές για υγεία, επιτυχίες και αναπτυξιακή πορεία για το άθλημα που αγαπούν και υπηρετούν.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας κ. Νίκος Κανελλάκης, υπογράμμισε ότι στόχος της Ε.Δ. του Αθλητικού Κέντρου είναι η εύρυθμη και σε υψηλό επίπεδο λειτουργία των δημόσιων αθλητικών υποδομών της Πάτρας, παρά τις δύσκολες συγκυρίες και η άθληση όλων των πολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας, σε κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης με τις ομάδες.
Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας, τόνισε επίσης, ότι και με τη λειτουργία των νέων οδικών αξόνων η Πάτρα, δεδομένου των σημαντικών αθλητικών υποδομών και της τεχνογνωσίας που διαθέτει, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει πόλο έλξης για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και να προσελκύσει και αθλητικό τουρισμό.


Στην τελετή του Αγιασμού παραβρέθηκαν, μεταξύ πολλών άλλων, οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κα. Σία Αναγνωστοπούλου, κ. Κώστας Σπαρτινός και κ. Ανδρέας Ριζούλης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγωνιζόμενοι Πολίτες» Ανδρέας Παναγιωτόπουλος,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Πατρέων κ. Ηλίας Γρηγόρης και κα. Ουρανία Μπρίμπα από την παράταξη ΡΑΠ, η εκπρόσωπος του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου, κα. Μάχη Σιώρου και φυσικά τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΑΚ Πάτρας.