LIFE STYLE

LIFE STYLE

«#Μένουμε σπίτι»: Ο Γ. Αρναούτογλου μαλώνει με τα πόμολα της πόρτας

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ακολουθεί πιστά το «Μένουμε Σπίτι» και μίλησε με μεγάλη δόση χιούμορ γι’ αυτό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1. Ο παρουσιαστής του «The 2Night Show» μεταξύ άλλων ανέφερε πως… μαλώνει με τα πόμολα της πόρτας γιατί του τραβάνε τις μπλούζες.  «Μένουμε σπίτι! Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, τα κάνουμε όλα από εδώ πλέον. Έχουμε κάνει μέχρι και τον ραδιοφωνικό σταθμό εδώ, λίγο… “Κούλα, μ’ ακούς;” είναι η κατάσταση. Ξυπνάμε τα χαράματα, κάνουμε την εκπομπή και μετά αρχίζουν τα δύσκολα. Μαλώνω με τα πόμολα της πόρτας γιατί μου τραβάνε τις μπλούζες, μαλώνω με το ψυγείο που αδειάζει.

Έχω βγει δυο φορές στο μπαλκόνι και τσίριξα λίγο δυνατά, αλλά εντάξει, οι γείτονες με ξέρουν και δεν δίνουν πολύ σημασία. Αντέχω και θα αντέξω! Το χιούμορ θα μας βοηθήσει πάρα πολύ σε όλη αυτή την κατάσταση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search