LIFE STYLE

LIFE STYLE

Μέγκαν-Χάρι: Τέλος το «Sussex Royal», τους το απαγόρευσε η βασίλισσα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μάλλον δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν πλέον τον βασιλικό τίτλο «Sussex Royal» από τη στιγμή που αποφάσισαν να μην είναι πλέον ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας και να προσπαθήσουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πιστεύεται ότι μετά από μακρές και πολύπλοκες συνομιλίες, η βασίλισσα Ελισάβετ και οι ανώτεροι υπάλληλοί της συμφώνησαν ότι δεν είναι πλέον εφικτό για την Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι να διατηρήσουν την λέξη «royal» δηλαδή «βασιλικός» στο brand τους.

Όπως υπενθυμίζει το δημοσίευμα, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ξόδεψαν χιλιάδες βρετανικές λίρες προκειμένου να φτιάξουν ένα website με όνομα Sussex Royal ώστε να συμπληρώσουν τον εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό τους στο Instagram. Επιδιώκουν επίσης να καταχωρίσουν το Sussex Royal ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα για μια σειρά αντικειμένων και δραστηριοτήτων, όπως ρούχα, χαρτικά, βιβλία και διδακτικό υλικό.

Παράλληλα, Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι, μετά την παραίτησή τους από τη βασιλική οικογένεια, έχουν κάνει βήματα για να δημιουργήσουν μία νέα φιλανθρωπική οργάνωση στην οποία και πάλι χρησιμοποιείται ο τίτλος Sussex Royal καθώς ολοκληρωμένο το όνομα της οργάνωσης είναι: Sussex Royal, Το Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Πλέον, όπως τονίζει η Daily Mail, έχει καταστεί σαφές ότι Μέγκαν Μαρκλ και και πρίγκιπας Χάρι θα πρέπει να προχωρήσουν σε re-branding.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, «οι μικρές λεπτομέρειες» του ζητήματος της ονομασίας του εμπορικού σήματος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξετάζονται ακόμα.

«Πλήγμα» για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Η Mail συμπληρώνει πάντως πως Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι που πλέον ζουν στον Καναδά, φαίνεται να έχει αποδεχθεί ότι στο νέο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το Sussex Royal όπως ήλπιζε.

«Η εξέλιξη θεωρείται ότι αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τους Sussexes, οι οποίοι τώρα αντιμετωπίζουν να αρχίσουν ξανά να επανακαταχωρούν τα πάντα κάτω από μία νέα ετικέτα από το από την ιστοσελίδα τους μέχρι τη νέα φιλανθρωπία τους», σημειώνει η Μail.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το σήμα Sussex Royal πέρυσι, αφού χώρισαν το νοικοκυριό τους από εκείνο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ - γνωστού ως Kensington Royal.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Σία Κοσιώνη φόρεσε ένα κατακόκκινο κοστούμι και μοιράστηκε την φωτογραφία στο Instagram. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δίνει στους fo . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ανακοίνωση του Φορέα Διαχείριση (ΦΔ) Υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς & Κυπαρισσιακού Κόλπου αναφέρει: Ο Φορέας Διαχείρισης (ΦΔ) Υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς & Κυπαρισσιακ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Περίπου 50 πτήσεις από τη Βρετανία με προορισμό τα ελληνικά αεροδρόμια είναι προγραμματισμένες για τις πρώτες 48 ώρες μετά από την άρση της απαγόρευσης αεροπορικών δρομολογίων που . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για 8 αδικήματα στο ειδικό δικαστήριο προτείνει η ΝΔ στο πόρισμα της για την προανακριτική στην υπόθεση Novartis. Σύμφωνα με το πόρισμα τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ανακοίνωση του Φορέα Διαχείριση (ΦΔ) Υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς & Κυπαρισσιακού Κόλπου αναφέρει: Ο Φορέας Διαχείρισης (ΦΔ) Υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς & Κυπαρισσιακού Κόλπου, με αφορμή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κραυγή αγωνίας από τον Καθηγητή Καρδιολογίας Περικλή Νταβλούρο για την λειτουργία της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στο ΠΠΝΠ. Ο κ. Νταβλούρος επισημαίνει πως στο "παρα πέντε" της διαδικασίας δηλαδή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αποφασισμένοι είναι στην Δυτική Αχαΐα να φτάσουν το θέμα με τον καταυλισμό των ρομά στα Σαγέικα έως το τέρμα. Πού είναι αυτό το τέρμα; Στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search