LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποκαλύπτει τους λόγους του χωρισμού του

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς βρέθηκε στην εκπομπή  “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης  και μεταξύ άλλων μίλησε για το χωρισμό του από τη Φωτεινή Ψυχίδου, για το στενό δεσμό που έχει με το γιο του, αλλά και το πόσο τον άλλαξε σαν άνθρωπο ο ερχομός του.

«Ο γιος μου είναι ο μόνος λόγος που ζω και αναπνέω. .....Εξαιτίας του παιδιού έχω να βγω τρία χρόνια για ποτό.

Όταν η νοσοκόμα μου έδωσε τον γιο μου, έγινε ένα κλικ και άλλαξαν όλα μέσα μου. Στο μαιευτήριο ακόμα γελάνε με το κλάμα που έριξα όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Εξαιτίας του παιδιού έχω να βγω τρία χρόνια για ποτό. Η πρώην σύζυγός μου είχε πολύ άσχημη εγκυμοσύνη.

Δεν νομίζω ότι φταίει ούτε η Φωτεινή ούτε εγώ που χωρίσαμε. Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δύο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, φταίνε άλλοι παράγοντες απ’ έξω. Είναι μερικοί παράγοντες που δεν μπορείς να τους διαχειριστείς. Οπότε, σταματάει εδώ η κουβέντα. Είμαστε πολύ αγαπημένοι.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search