LIFE STYLE

LIFE STYLE

Τζένιφερ Άνιστον: Η ηχηρή απουσία από τα Όσκαρ και τα αρνητικά σχόλια στο Twitter

Η Τζένιφερ Άνιστον συνήθως «μαγνητίζει» όλα τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί με τους πάντες να μιλούν τόσο για τις ενδυματολογικές της επιλογές όσο και για τη γοητεία της. Ωστόσο, στη φετινή βραδιά των Όσκαρ, η Τζένιφερ έλαμψε… δια της απουσίας της!

Σύμφωνα με το Cosmopolitan, η 50χρονη ηθοποιός αποφάσισε να μην βρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων, επειδή δεν ήταν υποψήφια.

Οι φαν της ηθοποιού υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να είναι υποψήφια για τον ρόλο της στην ταινία Cake, στην οποία υποδύεται μια γυναίκα που υποφέρει από χρόνια πάθηση και οραματίζεται την αυτοκτονία ενός μέλους της ομάδας υποστήριξής της.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter σχολίασαν αρνητικά την ηχηρή της απουσία, αναφέροντας ότι ήταν «μεγάλη ντροπή» που δεν παρευρέθηκε στην τελετή.

Την ίδια στιγμή, ο Μπραντ Πιτ έφτασε στο κόκκινο χαλί ασυνόδευτος, σε μια περίοδο που οι φήμες περί επανασύνδεσης του πρώην ζευγαριού οργιάζουν!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών σημειώθηκε στις 18:11 στην περιοχή Σουλουσαράι της επαρχίας της Τοκάτης (Ευδοκιάδα) της βόρειας Τουρκίας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογί . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Καταπλακώθηκε από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση στο κτίριο της οδού Νεωρίων στον Πειραιά. Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάει ο καιρός από την Παρασκευή 19 Απρίλιου, με την ΕΜΥ να έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης και τους μετεωρολόγους, στηριζόμενοι στα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα, να . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Είναι να απορεί κανείς με το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά ένα 7χρονο παιδί από την Πάτρα, μαθητής δευτέρας δημοτικού που ξυλοκόπησε έναν 8χρονο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search