LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Μέγκι Ντρίο «έσταξε» φαρμάκι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μέγκι Ντρίο. Η πρώην παίκτρια του GNTM που προκάλεσε αίσθηση με την εκρηκτική της παρουσία στον περσινό κύκλο του ριάλιτι μόδας, συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, αφού δεν φαίνεται να μασάει τα λόγια της. Και να λέει όσα σκέφτεται ή πιστεύει. Έτσι, όταν η κουβέντα πήγε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε δίστασε να «στάξει» φαρμάκι για την κριτή του GNTM.

«Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ τη γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει! Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο στις «Μύγες».

Στη συνέχεια, όταν κάθισε απέναντι στον Αρναούτογλου συνέχισε τα «γλυκόλογα» για την Παπαγεωργίου.

«Η κυρία Καγιά έχει λόγο να είναι αυστηρή, λόγω της καριέρας που έχει. Η Ηλιάνα είναι ένα πιο φρέσκο πρόσωπο και θεωρώ ότι στην επιτροπή την έχουν βάλει γι’ αυτό το λόγο. Για να ταυτιζόμαστε εμείς τα κορίτσια που είμαστε πιο νέα πρόσωπα, που προσπαθούμε να μπούμε στη βιομηχανία της μόδας, και πρέπει να στηρίζει τα κορίτσια, όχι να είναι τόσο αυστηρή. Φέτος είναι πολύ αυστηρή και κακιά και δεν ξέρω γιατί. Εκτός και αν της έχουν βάλει αυτό το ρόλο από την παραγωγή», είπε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρών  σε συνεργασία με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων ,το Κέντρο Πρόληψης Καλλίπολις και το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης σας καλούν σε ανοι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν σύντομα στην υπόθεση της διαρροής των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων από το υπουργείο Εσωτερικών και τη χρήση τους από την ευρωβουλεύτρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγητό μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών για δύο νεαρές που έκλεψαν άνδρα στον πεζόδρομο της Κανάρη και “κρύφτηκαν” στα Δικαστήρια. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην γυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγητό μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών για δύο νεαρές που έκλεψαν άνδρα στον πεζόδρομο της Κανάρη και “κρύφτηκαν” στα Δικαστήρια. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο για την αναζήτηση των δύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στο facebook, δείχνει την αγάπη του για τα παιδιά του και την υπερηφάνεια του ταυτόχρονα για την πρόοδό τους σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πα
Image
Image

Search