LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ρακιντζής: Θα ξαναπήγαινα στη Eurovisionαν αν ήθελα να τα κάνω μπάχαλο

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο Μιχάλης Ρακιντζής και αποκάλυψε αν θα ξαναπήγαινε στη Eurovision. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πάντα αισθάνομαι ότι ακόμα είμαι στο ξεκίνημα, ότι έχω πολλά πράγματα να μάθω και να ψάξω γύρω από τη μουσική. Δεν σκέφτηκα ποτέ να ζητήσω από άλλον να μου γράψει τραγούδι, έχω τόσα πολλά που δεν προλαβαίνω να τα κάνω. Είναι κάτι που δεν στερεύει νομίζω, αλλά ακόμα κι αν στέρευε, επειδή έχω πολύ ιδιαίτερο τρόπο στο να γράφω τραγούδια, δεν νομίζω να έπαιρνα από αλλού. Και είναι κάτι που δεν το έχω κάνει ποτέ και ακόμα και στα live δεν έχω πει ποτέ τραγούδι άλλο. Δεν νομίζω να ξαναπήγαινα στη Eurovision και με αυτά τα πράγματα με πιάνουν και κάτι παράξενα. Δηλαδή, λέω, είμαι και της κόντρας και όλου αυτού. Αλλά δεν νομίζω, η Eurovision είναι για νέα παιδιά, να πειραματίζονται, να κάνουν πράγματα».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
Image
Image

Search