LIFE STYLE

LIFE STYLE

Μάρω Λύτρα: Επέζησα από δύο εγχειρήσεις ανευρύσματος εγκεφάλου

Η Μάρω Λύτρα προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση μέσω του λογαριασμού της στο Ιnstagram.

Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Fame Story και που τα τελευταία χρόνια μένει και εργάζεται στον Καναδά, αποκάλυψε πως τη χρονιά που πέρασε, υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις ανευρύσματος εγκεφάλου. Δήλωσε ότι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας της για να μοιραστεί ένα θετικό μήνυμα με όλους και όλες ότι πρέπει να ζουν και να απολαμβάνουν τη ζωή τους και να είναι ευγνώμονες για όσα έχουν.

Αναλυτικά, έγραψε: «Χαρούμενη Ημέρα του Καναδά. Καλή κάθε ημέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά, επέζησα από δύο επεμβάσεις ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι το ήξεραν. Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο σύντομη. Χαμογελάστε, βρείτε κάτι για να χαμογελάσετε. Να είστε ευγνώμονες, πείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι τους αγαπάτε. Κάθε μέρα που ξυπνάτε είναι μια ευλογία, μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε τον Θεό. Κάθε μέρα είναι μια ευλογία, να είστε ευγνώμονες. Το αύριο δεν είναι δεδομένο. Το αύριο θα είναι ένα δώρο».

protothema.gr

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής:  Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, ο πατραϊκός λαός και οι φορείς του, έχουν έγκαιρα καταγγείλει την εκχώρηση εκ μέρους της Κυβέρνησ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας τού Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, χαιρετίζει τη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων στη Γαλλία και ζητά από τις ηγεσίες των . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται για αύριο Τρίτη 09 Ιουλίου 2024, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επανεξελέγη ομόφωνα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης στη θέση του Αντιπροέδρου  της  Διαμεσογειακής Επιτροπής της CPMR, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Επ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, για το «409»  πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: Με αφορμή τα δημοσιεύματα για πιθανή αξιοποίηση του εγκαταλειμμένου κτιρίου του «409» Στρατιωτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ο κ. Έζρα Φρίντμαν, Επικεφαλής  του «Dubai International Chamber», που καλύπτει τις αγορές Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και των Βαλκανίων, καθώς και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΚΕΔΗΠ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ:   Με μεγάλη λύπη η καρναβαλική κοινότητα χαιρετά έναν άνθρωπο απόλυτα συνδεδεμένο με το πνεύμα και τη ζωή του Πατρινού Καρναβα
Image
Image

Search