LIFE STYLE

LIFE STYLE

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Κουλιανού: «Με φρικτούς πόνους ακινητοποιημένη στο πάτωμα»

Μια περιπέτεια υγείας είχε η Βίκυ Κουλιανού η οποία θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μιλώντας μέσα από τις νέες της αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram.

Όπως τονίζει στις περιγραφές της, η ίδια έμεινε ακίνητη επί τέσσερις ώρες πεσμένη στο πάτωμα, ενώ πλέον ακολουθεί αγωγή προκειμένου να αναρρώσει. 

«Προέκυψε στο κομμωτήριο όπου είχα πάει να φτιάξω τα μαλλιά μου. Σχεδόν λιποθύμησα από φρικτούς πόνους στη μέση και στη λεκάνη. Ήμουν ακινητοποιημένη στο πάτωμα για τέσσερις ώρες. Δεν μπορούσαν να με μεταφέρουν ούτε με φορείο γιατί δεν ξέρανε γιατί πονάω τόσο πολύ. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα. Μία πάρα πολύ τρομακτική εμπειρία, να είσαι τέσσερις ώρες ακινητοποιημένος σε ένα πάτωμα με κόσμο από επάνω σου», ανέφερε η Βίκυ Κουλιανού. 

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά που ήρθαν και με μεταφέρανε στο νοσοκομείο, είμαι με πολλά χάπια και ενέσεις. Παλεύω να αναρρώσω», είπε η Βίκυ Κουλιανού ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό.

Δες το βίντεο

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο νέες κινητοποιήσεις ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυγή» με στόχο να μην ανασταλεί η έκδοση του καθημερινού της φύλου, καθώς και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 56χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, καθώς πετούσε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης διαταράσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής επειδή, όπως αποκάλυψε η φιλοζωική οργάνωση Animal Rescue and Defence Squad, χρησιμοποιούσε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργαζόμενοι ελληνικής εταιρίας που κατασκευάζει μη επανδρωμένα συστήματα φέρονται να είναι οι τέσσερις προσαχθέντες που χειρίζονταν το drone που κατέπεσε χθες (3/7/24) το μεσημέρι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων ζητά προσωπική παρέμβαση για να δοθεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της προαγωγής της διαφάνειας και με στόχο το διαχωρισμό του έργου του από μεμονωμένα περιστατικά μη έννομης λειτουργίας ή δυσλειτουργίας, ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθέν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών: Μέ τήν δέουσα λαμπρότητα ἑορτάσθη ἡ ἱερά μνήμη τοῦ Ὁσίου καί Θεοφόρου πατρός ἡμῶν, Ἰωακείμ τοῦ νέου Ἀσκητοῦ, τοῦ ἐκ Σκιαδᾶ Ἀχαΐας, Ἡγουμένου τῆς Ἱερᾶς Μονῆς
Image
Image

Search