LIFE STYLE

LIFE STYLE

Άρης Σοϊλέδης: Ποζάρει μαζί με την σύντροφό του Μαριλίνα Κυπαρίσση

Ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται ότι είναι full in love με τη νέα σύντροφό του Μαριλίνα Κυπαρρίση, η οποία του έχει κλέψει την καρδιά.

Ο Άρης Σοϊλέδης μετά από πολλά δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική ζωή του ζωή, πλέον δεν διστάζει να δείξει ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Μύκονο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της Μαριλίνας Κυπαρίσση, με τον πρώην παίκτη του Survivor να βρίσκεται στο πλευρό της.

Η Μαριλίνα Κυπαρίσση το απόγευμα της Πέμπτης 27/6 δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί.

Ο Άρης Σοϊλέδης αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο στον δικό του λογαριασμό στο Instagram και πρόσθεσε και μια λευκή καρδιά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, σήμερα, 2 Ιουλίου.Εκείνη και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Η παρουσιάστρια γέννησε ένα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται η επιχείρηση της Π.Υ Ηρακλείου για την κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (1/7) στην περιοχή Γεράκι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Στο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε, αυτή τη φορά στο χωριό Μυρτιά του Πύργου, με πρωταγωνίστρια μία νεαρή γυναίκα, η οποία -όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχθηκε επίθεση α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα», η οποία πραγματοποιήθηκε στον καταπράσινο κήπο του ιδρύματος, παρευρέθηκε την Δευτέρα  01 Ιουλίου 2024, η Α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε, αυτή τη φορά στο χωριό Μυρτιά του Πύργου, με πρωταγωνίστρια μία νεαρή γυναίκα, η οποία -όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα με τον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα», η οποία πραγματοποιήθηκε στον καταπράσινο κήπο του ιδρύματος, παρευρέθηκε την Δευτέρα  01 Ιουλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Κο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη νεοϊδρυθείσα θέση του Γ΄ Αντιπροέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκλέχτηκε σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης. Η εκλογή έγινε στα γραφεία της Ε
Image
Image

Search