LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αμοιβαία τα αισθήματα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

«Αν επέστρεφα με ζωντανή εκπομπή θα ήθελα τον Δημήτρη δίπλα μου», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησαν, σε βραδινή της έξοδο στο θέατρο, οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που πρόσφατα μίλησε με πολύ καλά λόγια.

«Ακούγεται το όνομα μου για το GNTM. Θα δούμε, δεν γνωρίζω κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις εάν τηλεοπτικά θα με δείτε κάπου αλλού. Ακούγονται πολλά και διάφορα για το αν θα συνεχιστεί το Shopping Star του χρόνου. Κάθε πρότζεκτ θέλει το χρόνο του και ειδικά όταν αλλάζει τον βασικό του παίκτη. Δεν περίμενα κάποια δικαίωση, το πρότζεκτ έχει δείξει πολύ γρήγορα ωραία σημάδια.

Δεν έχω προτάσεις από άλλο τηλεοπτικό κανάλι γιατί κάνω το Shopping Star. Ο ανταγωνισμός δεν με τρομάζει μου αρέσει, γιατί μου δίνει όρεξη και διάθεση να κάνω καινούργια πράγματα. Η ζωντανή εκπομπή με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Το θυμάμαι σαν μία ωραία ανάμνηση», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε επίσης: «Οι δικοί μου άνθρωποι δεν μου κάνουν κριτική, μου προσφέρουν αγάπη. Αμοιβαία τα αισθήματα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν επέστρεφα με ζωντανή εκπομπή θα ήθελα τον Δημήτρη δίπλα μου. Ο Δημήτρης έχει καθυστερήσει να κάνει κάτι δικό του, αλλά αυτό συμβαίνει από τη δική του φιλοτιμία».

Πηγή: zappit.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παρολίγο τραγωδία στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας του Δήμου Πατρέων το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής. Στο διδακτήριο είχαν φέρει βεγγαλικά τα οποία άναψ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκίνηση στη Δυτική Αχαΐα και στην τοπική αυτοδιοίκηση , προκάλεσε η είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου Δύμης, Διονύση Γκοτσούλια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, νικημένος από σοβα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ. σε ανακοίνωσή της, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος Μακράκης Γ. και ο Γ.Γραμματέας  Τηλιγάδας Κ.,  αναφέρει: Η δήλωση του πρωθυπουργού ότι το επίδο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Μια μπουκιά του έφραξε τον αεραγωγό και το παιδί δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μια βόλτα λίγο έλειψε να μετατραπεί σε εφιάλτη για μία παρέα παιδιών, μαθητών του Γυμνασίου, στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ν. Αχαΐας ( ΣΑΝΑ ) διενεργεί εκλογές για την ανάδειξη νέουΔΣ και οργάνων.Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 19/06/2024 στο ΤΕΕ/ΤΔΕ ( Τεχνικό ΕπιμελητήριοΕλλάδας ,Τμήμα Δυτ. Ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 3.30 το μεσημέρι σε δια ζώσης τακτική συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων στο κτίριο Λαδόπουλου. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024, ώρα 09:00, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.  Ν. ΑΧΑΪΑ
Image
Image

Search