LIFE STYLE

LIFE STYLE

Διονύσης Σαρακίνης: Υποψήφιος με ακροδεξιό συνδυασμό στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο φιναλίστ του MasterChef

Και αυτό γιατί, όπως όλα δείχνουν, ο 27χρονος Διονύσης Σαρακίνης, ένας εκ των φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής, ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Χάρη Μιχαλακόπουλου, της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης (Λ.Ε.Π.Ε.Ν.), μιας ακροδεξιάς παραφυάδας της Χρυσής Αυγής και του ευρύτερου εθνικιστικού χώρου.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μάγειρας, ο οποίος σημειωτέον ήταν εξαρχής κάθε άλλο παρά αγαπημένος του κοινού εξαιτίας της συμπεριφοράς του απέναντι στους συμπαίκτες του, είχε κατέβει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 με τον συγκεκριμένο συνδυασμό με επικεφαλής έναν από τα ιδρυτικά και ηγετικά στελέχη του ελληνικού «παρακλαδιού» της Λ.Ε.Π.Ε.Ν, ενός συνδυασμού τα αρχικά του οποίου παραπέμπουν στους Γάλλους ακροδεξιούς Ζαν Μαρί και Μαρίν Λεπέν, που ηγούνται του «Εθνικού Μετώπου».

 

Η είδηση προκάλεσε σάλο σε Facebook και twitter με τους χρήστες να υποστηρίζουν πως ο φιναλίστ ήταν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή, όμως μια πιο προσεκτική ματιά στα «εσωτερικά» του Πύργου έδειξε πως ο συνδυασμός δεν υποστηρίχτηκε από την εγκληματική οργάνωση, αλλά από νεότερο κόμμα που σχηματίστηκε σε μεγάλο βαθμό από στελέχη της που έφυγαν.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οπο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονη μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της.   Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δικογραφία σε βάρος μιας 13χρονης και των γονέων τ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε όλες τις συνοικίες κατασκευάζονται ή έχουν ήδη παραδοθεί οι λεγόμενοι πλακόστρωτοι δρόμοι μικρής όχλησης, όπου όμως δεν υπάρχουν πεζοδρόμια για τους πεζούς. Και αυτό τι σημαίνει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακης βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
Image
Image

Search