LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για της φήμες χωρισμού από τον Snik

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγες ώρες κάποιες φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να χωρίζει από τον αγαπημένο της Snik.

Η παρουσιάστρια και ο ράπερ είναι μαζί από τα μέσα του 2019 και μάλιστα, ζουν κάτω από την ίδια στέγη, σε μια πολυτελή μεζονέτα που έχουν νοικιάσει στη Νέα Πεντέλη.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας κατοικίας και πως είναι θέμα χρόνου να φύγει από το σπίτι.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» επικοινώνησε με την μάνατζερ και καλή φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός ότι όντως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση αλλά υπάρχει ανάμεσά τους μεγάλη αγάπη.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik έχουν ήδη αποφασίσει να χωρίσουν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 22 Απριλίου 2024 έως και τις 4 Μαΐου 2024 θα εφαρμοστεί το «Καλάθι των Νονών». Στο «Καλάθι των Νονών» εντάσσονται τα εξής προϊόντα: Πασχαλινές λαμπάδες – παιχνίδιαΕπιτραπ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής και η βουλεύτρια Μιλένα Αποστολάκη, ΚοινοβουλευτικήΥπεύθυνη του Τομέα Δικαιοσύνης, βρέθηκαν ως ομιλητ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην ετήσια εκδήλωση της εβδομάδας Drone  Amsterdam Drone Week (ADW)  που έγινε στο Άμστερνταμ το τριήμερο 15-17 Απριλίου 202, 4συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, κατόπιν πρόσκληση
Image
Image

Search