LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Φαίη Σκορδά μιλήσει για τον νέο της σύντροφο της

Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, το βράδυ της Δευτέρας, κι έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η οικοδέσποινα του Πρωινού δεν δίστασε να μιλήσει για τον νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο, με τον οποίο είναι μαζί κάτι παραπάνω από έναν χρόνο. Η ίδια κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους, ωστόσο είναι σίγουρη για τον γοητευτικό άντρα που έχει στο πλευρό της.

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Για να το επιτρέψω να γίνει, να βγει προς τα έξω, σημαίνει πολλά.» τόνισε, μεταξύ άλλων, με νόημα η Φαίη Σκορδά. «Λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα… Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης, σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τα φέρω σε δύσκολη θέση. Όλα θέλω να έρθουν χωρίς αναταράξεις. Εάν οτιδήποτε γίνει, δεν επηρεάσει τα παιδιά…».

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως ο σύντροφός της γνώρισε την νονά της, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να πιστεύει πως ο Νίκος της έχει κάνει πρόταση γάμου, κάτι που τελικά δεν έχει συμβεί ακόμη. «Το καλοκαίρι ήμασταν στην Χαλκιδική. Ήρθε για ένα Σαββατοκύριακο ο Νίκος να μας δει και χωρίς να μου το πει, επισκέφτηκε την θεία μου και μου έστειλε μια σέλφι φωτογραφία. Όχι δεν πήγε να ζητήσει το χέρι μου. Απλώς είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα».

Επίσης η Φαίη Σκορδά ρωτήθηκε για το αν είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να κάνει ένα τρίτο παιδί.

Η Φαίη Σκορδά απάντησε χαρακτηριστικά: «Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο, θεωρώ ότι δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα να τα φέρω ξανά σε δύσκολη θέση. Θέλω όλα να γίνουν ωραία, χωρίς αναταράξεις για τα παιδιά. Αυτό είναι το νούμερο ένα. Εάν οτιδήποτε γίνει και έρθει δεν επηρεάσει τα παιδιά… Δε μπορώ να μη το έχω άγχος».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search