LIFE STYLE

LIFE STYLE

Εκνευρισμένη η βασίλισσα Ελισάβετ: Το προσωπικό δεν θέλει να κάνει μαζί της γιορτές !

Έξαλλη φέρεται να είναι η βασίλισσα Ελισάβετ μετά την «εξέγερση» του προσωπικού της που αρνήθηκε να μείνει μαζί της στο Σάντριγχαμ για τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την The Sun, ζητήθηκε από μια ομάδα περίπου 20 υπαλλήλων να παραμείνει στο κτήμα στο Νόρφολκ της βασίλισσας Ελισάβετ, όπου παραδοσιακά περνά κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, χωρίς τις οικογένειές τους, για τις ανάγκες της διαμονής της βασίλισσας, του πρίγκιπα Φίλιππου και των άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Η βασίλισσα Ελισάβετ περνά τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Σάντριγχαμ εδώ και 33 χρόνια

Εξέγερση από τους υπαλλήλους της βασίλισσας Ελισάβετ- Δεν θέλουν να περάσουν τις γιορτές μακριά από την οικογένειά τους

Ωστόσο, η ομάδα – που λέγεται ότι περιλαμβάνει καθαριστές υπηρέτες και εργαζόμενους συντήρησης – έκανε τη μίνι εξέγερσή της επειδή πολύ απλά δεν θέλουν να μείνουν ένα μήνα χώρια από τις οικογένειές τους, πολύ περισσότερο να περάσουν μακριά από τους δικούς τους τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Και όλα αυτά λόγω κορωνοϊού, καθώς τα μέτρα προστασίας απαιτούν καραντίνα για κάποιες μέρες και εν συνεχεία πλήρη απομόνωση από τον έξω κόσμο προκειμένου να μην έρθει σε επαφή η βασίλισσα με κάποιον που έχει τον ιό. Να σημειωθεί ότι διανύει τη δέκατη δεκαετία της ζωής της και ο σύζυγός της οδεύει προς την 11η.

Αν τελικά δεν βρεθεί λύση για το Σάντριγχαμ, η βασίλισσα θα περάσει τα Χριστούγεννα στο κάστρο Γουίνδσορ και όχι στο Νόρφολκ για πρώτη φορά εδώ και 33 χρόνια.

Οι αξιωματούχοι του παλατιού βρίσκονται στην διαδικασία δημιουργίας μιας ειδικής «προστατευτικής φούσκας» μεταξύ Σάντριγχαμ και κάστρου Γουίνδσορ. Τα μέλη του προσωπικού του Γουίνδσορ που έχουν περάσει καραντίνα και έχουν υποβληθεί στα απαραίτητα τεστ να την συνοδεύσουν και στο Σάντριγχαμ. . Μια βασιλική πηγή δήλωσε στην The Sun: «Η βασίλισσα είναι εξοργισμένη. Το προσωπικό είπε ότι φτάνει πια. Όλοι θέλουν να παραμείνουν πιστοί στην βασίλισσα, αλλά πιστεύουν ότι είναι παρατραβηγμένο να μείνουν μακριά από τις οικογένειές τους για τα Χριστούγεννα. Γίνονται διάφορες συζητήσεις, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλά κανείς για το Δεκέμβριο».

Παράδοση οι γιορτές στο Σάντριγχαμ

Να σημειωθεί πως η βασίλισσα Ελισάβετ περνά συνήθως τις διακοπές της στο Σάντριγχαμ, ταξιδεύοντας εκεί μετά το οικογενειακό τραπέζι που κάνει για τις γιορτές στο Λονδίνο και στο οποίο παραβρίσκονται όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Πέρυσι είχαν δώσει το «παρών» και ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο μικρός πρίγκιπας Λούις - στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, τον Δεκέμβριο.

Κάθε χρόνο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας επισκέπτονται το Σάντριγχαμ όπου περνά τις γιορτές η βασίλισσα Ελισάβετ

Μέχρι πρόσφατα, η βασίλισσα ήταν στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας με τον 99χρονο σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, επέστρεψε στο Σάντριγχαμ στις 14 Σεπτεμβρίου και το επόμενο διάστημα, θα μετακομίσει στο κάστρο Γουίνδσορ για το χειμώνα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αποφύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις δημόσιες υποχρεώσεις της, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία μάλιστα, φαίνεται πως της έχει κοστίσει περίπου 35 εκατομμύρια λίρες, μέχρι στιγμής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη για τους καθολικούς.Στο μήνυμά του, επαναβεβαίωσε την υπόσχεση της στέψης του να ακολουθήσει το παράδειγμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλ . . .
LIFE STYLE

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ο Τάιλερ Μάκμπεθ για να δώσει το παρόν στην αυριανή ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακάλυψε αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι ένοπλοι που σκότωσαν περισσότερους από 140 ανθρώπους στην επίθεση σε αίθουσα σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
Image
Image

Search