LIFE STYLE

LIFE STYLE

Οι 6 καλύτεροι σχεδιαστές μόδας για το 2020

Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων του 2020 αποφεύγοντας μία λαμπρή τελετή απονομής, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η επαγγελματική ένωση αποκάλυψε τα ονόματα των νικητών σχεδιαστών με ένα βίντεο στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της, RUNWAY360. Η απονομή των βραβείων του Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) ήταν προγραμματισμένη αρχικά για τις 8 Ιουνίου, όμως λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε επ' αόριστον.

Τα βραβεία μόδας σε τρεις μαύρους σχεδιαστές

Αν και οι υποψήφιοι της φετινής χρονιάς ήταν στην πλειοψηφία τους λευκοί, τρεις μαύροι σχεδιαστές -ο Kerby Jean-Raymond του brand Pyer Moss, ο Telfar Clemens του brand Telfar και ο Christopher John Rogers- πήραν τα έπαθλα στο 50% των κατηγοριών των βραβείων.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία 39 χρόνων του CFDA που την ομάδα των νικητών χαρακτηρίζει πολυμορφία.

Ο Jean-Raymond κέρδισε στην κατηγορία Αμερικανός Σχεδιαστής Αντρικής Σειράς, ενώ ο Clemens τιμήθηκε με το βραβείο Σχεδιαστής Αξεσουάρ της Χρονιάς για τις τσάντες με τα λογότυπα του Telfar, οι οποίες έχουν γίνει πολιτιστικό φαινόμενο από μόνες τους.

Ο Christopher John Rogers εξασφάλισε το βραβείο Αναδυόμενος Σχεδιαστής της Χρονιάς. Ο Pierpaolo Piccioli του Valentino απέσπασε το βραβείο Διεθνής Σχεδιαστής Γυναικείων Συλλογών και το αντίστοιχο βραβείο Ανδρικών Συλλογών απονεμήθηκε στον Kim Jones του Dior.

Στο πλαίσιο εβδομάδας μόδας Νέας Υόρκης

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας και προεδρεύων του CFDA, Tom Ford ανακοίνωσε τους νικητές στο βίντεο που έκανε πρεμιέρα στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα του CFDA, Runway360. Δειτε το βίντεο

Τα βραβεία παρουσιάστηκαν τη δεύτερη ημέρα της πολυαναμενόμενης Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, η διάρκεια της οποίας περιορίστηκε φέτος μόνο σε τέσσερις ημέρες.

Σχεδιάστρια Γυναικείας Σειράς Gabriela Hearst και ο Αμερικανός Σχεδιαστής Ανδρικής Σειράς: Kerby Jean-Raymond, Pyer Moss

«Οι νικητές θα ενταχθούν στην ελίτ λίστα των πιο ταλαντούχων Αμερικανών σχεδιαστών μόδας» τόνισε ο Tom Ford ανακοινώνοντας επίσης τους σπουδαστές που θα λάβουν υποτροφίες του CFDA.

Οι νικητές των βραβείων μόδας CFDA 2020

Αμερικανός Σχεδιαστής/Αμερικανίδα Σχεδιάστρια Γυναικείας Σειράς: Gabriela Hearst

Αμερικανός Σχεδιαστής Ανδρικής Σειράς: Kerby Jean-Raymond, Pyer Moss

Αμερικανός Σχεδιαστής Αξεσουάρ: Telfar Clemens, Telfar

Αμερικανός Aναδυόμενος Σχεδιαστής Της Χρονιάς: Christopher John Rogers

Διεθνής Σχεδιαστής της Χρονιάς Γυναικείων Συλλογών: Pierpaolo Piccioli, Valentino

Διεθνής Σχεδιαστής της Χρονιάς Ανδρικών Συλλογών: Kim Jones, Dior

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search