LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον για την κινηματογραφική βιογραφία του

Για την κινηματογραφική βιογραφία του Όζι Όσμπορν που είναι στα σκαριά το μόνο που προς το παρόν ξέρουμε είναι ότι είναι «στα πρώτα, πρώτα της στάδια», όπως πληροφορεί ο γιος του Όζι, ο Τζακ, του οποίου η εταιρεία παραγωγής δουλεύει για την ταινία.

 

«Έχουμε σεναριογράφο. Είπαμε να πάμε από το 1979 ως το 1996» προσθέτει ο Τζακ Όσμπορν.

 

«Απ' ό,τι καταλαβαίνω, έχει να κάνει με τη Σάρον κι εμένα και τη σχέση μας» λέει ο Όζι στο Rolling Stone. «Έχει να κάνει με το πώς γνωριστήκαμε, ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλον και το πώς παντρευτήκαμε. Είναι το άλλο μου μισό. Μαζί μου, προχώρησε πολύ σαν άνθρωπος και μαζί της, προχώρησα πολύ σαν άνθρωπος. Μόλις προσφάτως, γιορτάσαμε 38 χρόνια γάμου».

 

Η Σάρον και ο Όζι συναντήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1970, περίοδο που ο πατέρας της ήταν μάνατζερ των Black Sabbath.

 

Όταν η μπάντα έδωσε στον Όζι τα παπούτσια στο χέρι, υποστηρίζοντας ότι το είχε ρίξει υπερβολικά στο ποτό και στις ουσίες, η Σάρον ανέλαβε ως προσωπική μάνατζέρ του και τον ενθάρρυνε να δημιουργήσει το δικό του συγκρότημα.

 

Παντρεύτηκαν το 1982, μετά το διαζύγιο του Όζι από την πρώτη του γυναίκα, και μεγάλωσαν μαζί τρία παιδιά.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search