LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η πρώτη βόλτα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με το γιο του δίπλα στη θάλασσα

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο γιο τους. Οι δύο ηθοποιοί έγιναν γονείς στις 22 Ιουλίου επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη τους. Το ζευγάρι περίμενε πως και πως αυτή την ημέρα και πλέον χαίρεται κάθε πολύτιμη στιγμή με τον μικρό του πρίγκιπα.

Ο γιος τους μπορεί να είναι σχεδόν είκοσι ημερών, όμως οι τρεις τους έχουν ξεκινήσει ήδη τις βόλτες. Το πρωί της Κυριακής, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία μαζί με τον γιο του κατά τη διάρκεια της βόλτας τους σχολιάζοντας: «Καλή Κυριακή σε όλους!Οι πρώτες μας βόλτες στη θάλασσα! Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!».

Ο γνωστός ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστός στο φακό της συζύγου του και λάμπει από ευτυχία!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
Image
Image

Search