LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ήταν μια πολύ σκληρή στιγμή για εμάς, ακόμα υπάρχουν απόνερα από αυτή την ιστορία

Στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Θάλεια Ματίκα, η οποία αναφέρθηκε και στις δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη ζωή της.

Ποια ήταν η δυσκολότερη κατάσταση ζωής που κλήθηκες ν’ αντιμετωπίσεις;

Μια καμπή στη ζωή μας, ήταν όταν γεννήθηκε ο γιος μας κι “έφυγε” ο μπαμπάς του Τάσου, την ίδια περίοδο, από καρκίνο. Ήταν μια πολύ σκληρή στιγμή για μας, γιατί ήταν ένας ακμαίος άνθρωπος κι “έφυγε” πάρα πολύ γρήγορα. Όταν χάσαμε το θέατρο “Άνεσις” και βρεθήκαμε… ξεκρέμαστοι επαγγελματικά, ενώ ακόμα υπάρχουν “απόνερα” από αυτή την ιστορία. Είχαμε πλέον και δύο παιδιά και μια πολύ έντονη διαδικασία στο σπίτι. Επαγγελματικά είχαμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας, τα οποία ανατράπηκαν… Πλέον όλοι μας ζούμε ταραγμένες περιόδους.

Αυτή τη φορά με τον κορονοϊό, αλλά και το θέατρο “Άνεσις”, που ήταν μια σταθερά και τη χάσαμε, αποφάσισα ότι θα πρέπει στη ζωή να οριοθετείς τα πράγματα και να τα βάζεις στη σωστή τους διάσταση. Ήμουν μια γυναίκα που πριν από αυτό πάθαινα πανικό με το παραμικρό κι έβλεπα μαυρίλα γύρω μου, ενώ δεν πρέπει ν’ αντιμετωπίζεις τη ζωή έτσι, δεν βγαίνει. Χρειάζεται ψυχραιμία, δεν μπορεί να πέφτεις στα πατώματα κάθε φορά που θα συμβαίνει κάτι. Κρατάω πάρα πολύ τις σταθερές σε σχέση μ’ αυτό που ήμουν, έχω κάνει μεγάλη αλλαγή στο κομμάτι αυτό.

Αυτό το οφείλεις στον Τάσο, ο οποίος άλλαξε την κοσμοθεωρία σου;

Πάρα πολύ, δεν το συζητώ, ο οποίος μου έλεγε συνέχεια, πριν συμβούν άσχημα γεγονότα: “Μη γκρινιάζεις για τα ασήμαντα, γιατί θα έρθουν τα σημαντικά και θα πρέπει να έχεις δυνάμεις γι’ αυτό”. Ίσως επειδή βρέθηκα νωρίς στην τηλεόραση και στο επάγγελμα, σε μια δεκαετία “χρυσής τηλεόρασης” κι έζησα μια περίεργη άνθηση σε νεαρή ηλικία, δεν καταλάβαινα ακριβώς τι σημαίνει να είναι δύσκολα τα πράγματα, θεωρούσα ότι θα είναι για πάντα έτσι. Ο Τάσος, που βγήκε στην επόμενη γενιά, που είχε οικονομική κρίση κι ήταν δύσκολα τα πράγματα, ήταν πιο συνειδητοποιημένος στο κομμάτι αυτό.


Το διαβάσαμε στο zappit

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με γνωστά ονόματα στις ευρωλίστες τους τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα (15/4), Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Νέα Αριστερά, μπαίνουν στην μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Ν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ισοπεδωτικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε ξανά σετ (3-0) και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Σλούκα:Για το ματς: "Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και το πρέπει, όπως εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια στις 17 Απριλίου. Το Διο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακό
Image
Image

Search