LIFE STYLE

LIFE STYLE

Αυτοκτόνησε ο 27χρονος εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ

Σοκ έχει προκαλέσει παγκοσμίως η αυτοκτονία του 27χρονου εγγονού του άλλοτε  «βασιλιά της ροκ»  Έλβις Πρίσλεϊ.

Ο Benjamin Keough, γιος της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, Lisa Marie Presley, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ, αυτοπυροβολήθηκε στην περιοχή Calabasas της Καλιφόρνιας, όπου διέμενε.

Ο Μπέντζαμιν ήταν ο καρπός του έρωτα της κόρης του Έλβις με τον μουσικό Danny Keough. Οι λόγοι που τον ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή του, δεν έγιναν γνωστοί προς το παρόν.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθερ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μπαράζ επαφών σε Υπουργεία στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής θέτοντας σειρά σημαντικών ζητημάτων. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαρής επισκέφθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Μα
Image
Image

Search