LIFE STYLE

LIFE STYLE

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοδοσία στέλνει την Ελένη στη φυλακή

Ανατροπές, δραματικές εξελίξεις και πολλές συγκινήσεις είναι η συνταγή που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στις Άγριες Μέλισσες. Λίγο πριν η δημοφιλής σειρά ρίξει αυλαία για φέτος οι σεναριογράφοι καταφέρνουν να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή των πρωταγωνιστών. Η Ελένη Σταμίρη για ακόμα μια φορά θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου και θα κατηγορηθεί με αποδείξεις για τη δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού TV O’ CLOCK ο άνθρωπος που μισεί περισσότερο απ’ όλους την Ελένη είναι η Θεοδοσία, η οποία έχει την ευκαιρία να την καταστρέψει για πάντα. Η Θεοδοσία βρίσκει στα πράγματα του Γιάννου ένα γράμμα που είχε γράψει λίγο πριν βρεθεί κρεμασμένος και στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η ενοχή των αδελφών Σταμίρη για τη δολοφονία του Σέργιου.

Η Θεοδοσία, έχοντας στα χέρια της αυτό το αποδεικτικό στοιχείο, θεωρεί πως είναι η μοναδική φορά που μπορεί να καταστρέψει την Ελένη και να απαλλαγεί για πάντα από την παρουσία της. Έτσι, παραδίδει το γράμμα στην αστυνομία. Η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο, όταν η Ελένη συλλαμβάνεται ως ένοχη για τη δολοφονία του άντρα της.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search