LIFE STYLE

LIFE STYLE

Πότε επιστρέφει στην εκπομπή o Kρατερός Κατσούλης

Η Κατερίνα Καραβάτου, την Παρασκευή, αναφερόμενη στον Κρατερό Κατσούλη και την απουσία του για μία ακόμη μέρα από την εκπομπή, προσπάθησε να καθησυχάσει τον κόσμο που ανησυχεί για την υγεία του.

“Ο Κρατερός Κατσούλης σήμερα δεν είναι εδώ, αλλά επειδή στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα…” Αισθητή η απουσία του Κρατερού Κατσούλη, και οι τηλεθεατές εκφράζουν με κάθε τρόπο την ανησυχία τους και μεταφέρουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις… επάλξεις.

Για ακόμα ένα πρωινό, την Παρασκευή, ο Κρατερός Κατσούλης δεν μπήκε Στη φωλιά των Κου Κου, λόγω προβλήματος υγείας. Η Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο, θέλησε στην έναρξη της εκπομπής να κάνει κάποιες διευκρινίσεις, ώστε να μπουν τα πράγματα στις σωστές διαστάσεις.

«Ο Κρατερός μας σήμερα δεν είναι εδώ, αλλά επειδή στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα, ξέρω ότι ενδιαφέρεστε πάρα πολύ, θέλω να σας πω με σίγουρες πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ότι είναι πολύ καλύτερα. Δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, όμως νομίζω πως από Δευτέρα θα τον έχουμε εδώ και θα είμαστε όλοι μαζί. Αυτά είναι τα πολύ χαρούμενα νέα.

Μην ανησυχείτε, είναι κάτι που ξεπερνιέται. Γιατί ακούω διάφορα, όχι, είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται», τόνισε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου. O Κρατερός Κατσούλης, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται τη Δευτέρα ξανά στο στούντιο…

https://www.newsit

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search