LIFE STYLE

LIFE STYLE

Γιάννης Στάνκογλου: Έκανα ήδη το δεύτερο τεστ για κορoνοϊό

Στην εφημερίδα Reallife και τον Βασίλη Μπουζιώτη μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος αναφέρθηκε

Για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», για το «τέλος» του Κυπραίου και για τα γυρίσματα που γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή λόγω του κορωνοϊού μίλησε ο Γιάννης Στάνκο

Στην προηγούμενη κουβέντα μας, μου είχες πει ότι δεν θα είσαι του χρόνου στη σειρά, αλλά έσκασαν ανατροπές κι εδώ!

“Πάγωσαν” τα γυρίσματα λόγω καραντίνας. Θα τελείωνα μέσα Μαϊου, αλλά καλύπτουμε το χρόνο που χάθηκε. Δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω, γιατί όλα είναι υπό συζήτηση. Προφανώς, όμως, θα συνεχίσω.

Πες μου ότι ισχύει το “σενάριο” που θέλει να σε… πεθαίνουν και να γυρίζεις ως ο δίδυμος αδελφός του Θωμά Κυπραίου.

Αυτό το είπα εγώ για πλάκα και διέρρευσε. Ειλικρινά δεν ξέρω τι μαγειρεύει η εξαιρετική σεναριογράφος μας Μελίνα Τσαμπάνη για τον Θωμά.

Πάντως, δεν το βλέπω να έχει καλό τέλος. Θα έρθει η ώρα που θα πληρώσει για όλα…

Νομίζω πως ναι! Αν και προσπαθεί να εξαγνιστεί, το παρελθόν του είναι σκοτεινό.

Ξεκινήσατε γυρίσματα. Φιλιά και ερωτικές σκηνές “παίζουν” ή τα αποφεύγετε ακόμα;

Όχι, ούτε φιλιά δίνουμε, ούτε και ερωτικές σκηνές κάνουμε ακόμα. Για την ώρα, έχουμε σκηνές όπου κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας.

Και μετά θα πέσουν όλες μαζεμένες!

Αργότερα! Κοίτα, οι χώροι απολυμαίνονται καθημερινά, οι τεχνικοί είναι με μάσκες και προσέχουμε όλοι μας πάρα πολύ. Κάναμε και τα απαραίτητα τεστ και προχωράμε.

Έχεις κάνει τεστ για κορονοϊό, δηλαδή;

Έκανα ήδη το δεύτερο και είμαι αρνητικός. Ευτυχώς, όλα πάνε τέλεια με όλη την ομάδα.

www.topontiki.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την  Πέμπτη  17-6-2021, από 9:00 έως 17:00 λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στις περιοχές . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Αττική παραμένει στο επίκεντρο της πανδημίας, καθώς από τα 835 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ οι 397 μολύνσεις εντοπίζονται στο Λεκανοπέδιο. Στην Αχαΐα είχαμε 23 νέες . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου  αποφάσισαν να στηρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν την περιοχή σε κατά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Όπως αναφέρθηκε και στο Δελτίο Τύπου στις 9/6/2021 ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι αντίθετος στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά που εν μέσω πανδημίας προωθεί η κυβέρνηση. Το ξεχεί
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search