LIFE STYLE

LIFE STYLE

Νίκος Χαρδαλιάς: Στιγμές ξεκούρασης με τις γυναίκες της ζωής του στην Κυπαρισσία

Η άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων είναι γεγονός, μαζί με το τέλος της καθημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Ετσι, αφού έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο που ανέλαβε από τον περασμένο Φεβρουάριο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει μερικές πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης μαζί με τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, με την οποία επισκέφθηκαν τη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο και συγκεκριμένα την Κυπαρισσία.

Οπως λένε, άλλωστε, άνθρωποι από τον στενό του κύκλο, μπορεί στην πολιτική και τη δημόσια εικόνα του να δείχνει «σκληρός», στην καθημερινότητά του, όμως, αφιερώνεται στις γυναίκες της ζωής του και χαρακτηριστικό είναι πως περνούν μαζί κάθε λεπτό από τον ελεύθερό του χρόνο, που το τελευταίο διάστημα είχε μειωθεί στο ελάχιστο.

Κάθε καλοκαίρι απαθανατίζει τις στιγμές μαζί τους και δηλώνει περήφανος τόσο για τη σύζυγό του όσο και για τις δύο του κόρες, Ιωάννα και Δήμητρα.     Από το περιοδικό TV KOYS KOYS που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της.

https://eleftherostypos.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητές και μαθητές της Β' Λυκείου Λουτρακίου τρόμαξαν, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έβγαζε καπνούς εν κινήσει. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή είναι μια 80χρονη γυναίκα στο Μέτσοβο, από φωτιά που ξέσπασε στις 12:25 το μεσημέρι του Σαββάτου (20.4.2024) στο Ανήλιο Μετσόβου. Η φωτιά, όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένοι φίλοι, συνάδελφοι, συγγενείς και δεκάδες συμπολίτες του αποχαιρέτισαν σήμερα (20.04.2024) τον άτυχο 31χρονο αστυνομικό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο στην κηδεία του που πρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συνεχίζεται χθες στο Μι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
Image
Image

Search