LIFE STYLE

LIFE STYLE

Εβελίνα Παπούλια: «Στους Δύο Ξένους δεν έκανα την Μενεγάκη»

Στο Dot βρέθηκε καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια και αναφέρθηκε στον ρόλο της στους «Δύο Ξένους».

 

«Είχα πάθει ένα σοκ την περίοδο των Δύο Ξένων. Δεν είχα καταλάβει αν ήθελα τόση επιτυχία ή όχι οπότε λίγο μαζεύτηκα μετά. Την επιτυχία πάντα τη φαντάζεσαι και τη θέλεις πάρα πολύ αλλά το μέγεθος αυτό ήταν τεράστιο και απότομο για μένα», σημείωσε η Εβελίνα Παπούλια.

 

«Δεν πάτησα στην Ελένη Μενεγάκη για τον ρόλο μου»

 

«Όχι, δεν πάτησα εγώ πάνω στην Ελένη. Ίσως το physique έφερνε λίγο στην Ελένη και οι ατάκες, αλλά εγώ σαν Εβελίνα δεν πάτησα πάνω σε αυτό. Πάτησα στο γενικό πλαίσιο των πρωινών εκπομπών. Πρώτα απ’ όλα γιατί δεν θα ήθελα να προσβάλλω σαν ηθοποιός ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεύτερον δεν μου αρέσουν πολύ οι μιμήσεις, δεν είμαι αυτού του στιλ».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search