LIFE STYLE

LIFE STYLE

Deal: Τα έπαιξε όλα για όλα και καρδιοχτύπησε τους πάντες

Αποφασισμένος να «μονομαχήσει» με τον τραπεζίτη και να κερδίσει ήταν ο Παντελής από τη Φολέγανδρο που βρέθηκε στο πλατό του Deal. Ο νεαρός διατηρεί καφέ-μπαρ στην περιοχή του Παγκρατίου και πήγε στο τηλεπαιχνίδι με έναν ιερό σκοπό, να φτιάξει ένα χώρο ο οποίος θα φιλοξενεί άστεγους.

 

Με τη σκέψη αυτή στο μυαλό του, ο Παντέλης κατάφερε να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι δυο μεγάλα ποσά και ένα μεσαίο. Συγκεκριμένα κράτησε μέσα τα 750, 20.000 και 60.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης τότε πήρε τηλέφωνο και του πρόσφερε 15.000 ευρώ, όμως ο Παντελής αρνήθηκε και συνέχισε το παιχνίδι καθώς τα 60.000 ήταν ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Η επόμενη απόφαση του Παντελή δεν ήταν η καλύτερη καθώς επέλεξε να ανοίξει το κουτί με το νούμερο 14 και σε αυτό βρισκόντουσαν οι 60.000 ευρώ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τραπεζίτης έριξε την προσφορά του στις 8.000 ευρώ. Ο Παντελής όμως αρνήθηκε και αυτή την προσφορά και καρδιοχτύπησε τους πάντες στο πλατό. Τα δύο ποσά που είχαν μείνει μέσα ήταν τα 750 ευρώ και οι 20.000.

Ευτυχώς όμως, αποδείχθηκε πως η τύχη, στο συγκεκριμένο σημείο, ήταν με το μέρος του Παντελή καθώς το τελευταίο κουτί που άνοιξε είχε μέσα τα 750 ευρώ και όλοι στο πλατό του Deal ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Ετσι, λοιπόν ο Παντελής έφυγε από το Deal με 20.000 ώστε να πραγματοποιήσει το σκοπό του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή χρωμάτων παραδόθηκε, μετά από πλειστηριασμό, το κατασχεθέν, από το Τελωνείο Σερρών εμπόρευμα 25.700 λίτρων διαλυτικών μειγμάτων, α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024, ώρα 09:00,στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση πληρωμής Λειτουργικών Εξόδων (Δ.Ε.Η., Τηλεφωνικά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search