LIFE STYLE

LIFE STYLE

«Έκλεισε» η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Alpha

Τέλος μπήκε στο μυστήριο γύρω από το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το όμορφο μοντέλο «έκλεισε» στον Alpha και μάλιστα αυτό είναι επίσημο καθώς έπεσαν υπογραφές.

Πριν αρκετές μέρες, οι φήμες είχαν «φουντώσει» για τα καλά, όταν η Ηλιάνα πέρασε τη πόρτα του Alpha αλλά και αυτή του ΣΚΑΪ.

Τότε, τα ερωτηματικά σχετικά με το πού θα πάει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά την αποχώρηση της από το GNTM και το Star μεγάλωσαν.

Ο Μάιος είναι ο μήνας όπου οι υπεύθυνοι των σταθμών συζητούν διεξοδικά τα συμβόλαια των παρουσιαστών τους και αναζητούν τα projects που θα ενισχύουν τα προγράμματα τους την επόμενη σεζόν.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του μοντέλου. Αφού πραγματοποίησε ραντεβού, τόσο με τον Alpha όσο και με τον ΣΚΑΪ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έκλεισε» με τον Alpha. «Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο» είχε δηλώσει την προηγουμένη εβδομάδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη κάμερα του «Πρωινού».

Σε αναζήτηση project ο σταθμός

Πλέον, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και επίσημα στον Alpha όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί το project που θα παρουσιάσει ή θα συμμετέχει. Το πιθανότερο όμως είναι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βρεθεί στο τιμόνι κάποιας εκπομπής το περιεχόμενο της οποία θα γνωρίζει καλά και αυτό δεν είναι άλλο από ένα concept αφιερωμένο στη μόδα. Αναφορικά με τη ζώνη που θα αξιοποιηθεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το πιθανότερο είναι το μοντέλο να βγαίνει στον «αέρα» το μεσημέρι καθώς και μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, η μεσημεριανή ζώνη μένει κενή.

Πηγή: newsbeast.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά βρίσκονται στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Τζ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε περισσότερες από 2.165 κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ανταποκρίθηκαν αστυνομικοί σε όλη τη χώρα που αφορούσαν περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας το πρώτο 15νθήμ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών διαπιστώνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θεωρείται καταλληλότερος ως πρωθυπουργός. Στην εκ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search