GASTRONOMY

GASTRONOMY

Αφράτα μάφινς με μήλο

Υλικά

150 γρ. αλεύρι
1 μήλο ξεφλουδισμένο και τριμμένο
200 γρ. γιαούρτι
1 κ. σ. μέλι
40 ml μηλόξιδο
1 1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ. γλ. κανέλα

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς τις θήκες για μάφιν.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα υγρά υλικά και προσθέστε το μήλο.
Ανακατέψτε ακόμη μία φορά και προσθέστε τα στέρεα υλικά.
Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Χωρίστε το μείγμα ομοιόμορφα στις θήκες μάφιν, περίπου μέχρι το μέσο, και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά.
Γαρνίρετε με μέλι (προαιρετικά) και απολαύστε.

https://www.newsbeast.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 29χρονος που είχε συλληφθεί στην Καλαμάτα, για απόπειρα βιασμού νεαρής κοπέλας. Κατάφερε να την παγιδέψει και την προσέγγισε… Προφυλακιστέος κρίθηκε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 38χρονος κάτοικος Ιωαννίνων, ο οποίος κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών. Κατά τον απόπλου του πλοίου για τη Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, αξιοποιώντας τα μηχανήματά του (κλαδοθρυμματιστή, φορτηγά κ.λπ.), καθάρισαν την περιοχή που βρίσκεται το εργοτάξιο του ΟΣΕ στον Άγιο Βασίλειο.
Image
Image

Search