GASTRONOMY

GASTRONOMY

Ομελέτα με σπαράγγια

Υλικά:

 2 άτομα

250 γρ. σπαράγγια

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

άνιθο

ελαιόλαδο

1 σφηνάκι λευκό κρασί

1 ποτηράκι του κρασιού νερό

4 αυγά

1 κουταλάκι του γλυκού αλέυρι που φουσκώνει μόνο του

αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:

Παίρνουμε το σπαράγγι στο χέρι μας και το λυγίζουμε κι αυτό θα σπάσει σε κάποιο σημείο. Πετάμε το πίσω κομμάτι κρατάμε αυτό που έχει το κεφαλάκι. Τα πλένουμε καλά και τα κόβουμε σε μέγεθος σπιρτόξυλου.

Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και σωτάρουμε σε μέτρια φωτιά το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Όταν γυαλίσει και μαλακώσει προσθέτουμε τα σπαράγγια. Τα σωτάρουμε ανακατεύοντας συνέχεια και μόλις μαραθούν τα σβήνουμε με το κρασί.

Όταν σωθεί το κρασί, ρίχνουμε το νεράκι και τα βράζουμε μέχρι να σωθεί και να μείνουν με το λαδάκι τους.

Χτυπάμε τα αυγά καλά ρίχνοντας μέσα και ένα κουταλάκι αλεύρι, τον άνιθο, αλάτι και πιπέρι.

Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά πάνω στα σπαράγγια και ψήνουμε την ομελέτα από την μια μεριά. Γυρίζουμε με τη βοήθεια πιάτου την ομελέτα να ψηθεί και από την άλλη μεριά και σερβίρουμε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search