Υλικά:
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
300 γρ. τυρί κρέμα
1 κούπα τριμμένο τυρί της αρεσκείας σου
2 φρέσκα κρεμμύδια
Λίγη σκόνη σκόρδου
4-6 τορτίγιες
2 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
Αλάτι/ Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ψήσε το στήθος κοτόπουλο με λίγο ελαιόλαδο στο φούρνο και μόλις είναι έτοιμο μάδισε το σε μικρά κομμάτια με 2 πιρούνια. Στη συνέχεια άφησε το στην άκρη να κρυώσει και ετοίμασε το μείγμα. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το τυρί κρέμα, τις τριμμένες ντομάτες, το τριμμένο τυρί, τη σκόνη σκόρδου και στο τέλος το κοτόπουλο και ανακάτεψε καλά. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι, κάλυψε το μπολ με μεμβράνη και βάλτο στο ψυγείο για 2 ώρες.
Όταν περάσουν οι 2 ώρες, ψήσε ελάχιστα τις τορτίγιες σε ένα τηγάνι και ξεκίνα το γέμισμα. Γέμισε κάθε τορτίγια με περίπου 2 κ.σ μείγματος και τύλιξε τες σφιχτά. Έπειτα κόψε την κάθε τορτίγια σε δύο ή τρία κομμάτια και στερέωσε το κάθε κομμάτι με οδοντογλυφίδα. Έτσι, θα έχεις ένα θρεπτικό και δροσερό σνακ που θα σε χορτάσει μέχρι το κανονικό σου γεύμα.