GASTRONOMY

GASTRONOMY

Ανάποδη πίτσα με κιμά

Υλικά

1 1/2 μοσχαρίσιο κιμά

500 γρ. σάλτσα για πίτσα

1 συσκευασία μανιτάρια ψιλοκομμένα

1/4 φλ. τσαγιού ελιές ψιλοκομμένες

1 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη

1 συσκευασία έτοιμη ζύμη για πίτσα

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.

Τοποθετήστε μια κατσαρόλα στην εστία της κουζίνας και ανάψτε σε μέτρια- υψηλή φωτιά.

Ρίξτε μέσα τον μοσχαρίσιο κιμά και σοτάρετε μέχρι να πάρει καφετί χρώμα, για περίπου 5- 7 λεπτά.

Προσθέστε τη σάλτσα, τα μανιτάρια και τις ελιές, ανακατέψτε και μαγειρέψτε για περίπου 2 λεπτά ακόμη.

Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα ταψί και πασπαλίστε με μοτσαρέλα.

Ανοίξτε το φύλο της πίτσας και τοποθετήστε το πάνω από το μείγμα με τον κιμά.

Πασπαλίστε με τριμμένη μοτσαρέλα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15- 17 λεπτά, μέχρι η ζύμη να αποκτήσει χρυσαφένιο χρώμα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ακριβότερο αναμένεται να είναι σε σχέση με προηγούμενες χρονιές το πασχαλινό τραπέζι, καθώς οι τιμές, τόσο στα κρέατα, όσο και σε φρούτα και λαχανικά έχουν πλέον εκτοξευτεί στα ύψη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η αναλυτική πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και την Ήπειρο και το μεσημέρι-απόγευμα στην κεντρική και ανατολι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
Image
Image

Search