ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Τα λάθη που κάνετε κατά την ενυδάτωση του προσώπου σας

Οποιαδήποτε ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, ανεξάρτητα από το πόσο απλή ή περίπλοκη είναι, ολοκληρώνεται με ένα στρώμα της αγαπημένης σας ενυδατικής κρέμας.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια αυτής της ρουτίνας υπάρχουν κάποια λάθη που κάνετε και δεν γνωρίζετε ότι είναι επιβλαβή για το δέρμα σας. Δείτε ποια είναι αυτά έτσι ώστε να αρχίσετε να τα αποφεύγετε όσο το δυνατόν συντομότερα.

Δεν ακολουθείτε τη σωστή σειρά

Το layering στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σας αποτελεί το κλειδί. Καθαριστικό, τόνερ, ορός, λοσιόν, κρέμα. Ο γενικός κανόνας λέει ότι η περιποίηση της επιδερμίδας πρέπει να εφαρμόζεται από το πιο λεπτό στο πιο παχύ προϊόν, ενώ είναι, επίσης, πολύ σημαντικό να αφήσετε το κάθε προϊόν να δράσει για κάποια ώρα πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Χρησιμοποιείτε λάθος προϊόντα

Είναι σημαντικό να αποκτήσετε το κατάλληλο προϊόν για τον τύπο του δέρματός σας. Είτε πρόκειται για λιπαρό, ξηρό, ευαίσθητο, φυσιολογικό ή μεικτό δέρμα, υπάρχουν πολλές φόρμουλες στην αγορά που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Συζητήστε με έναν επαγγελματία, ζητήστε δείγματα από καταστήματα, κάντε την έρευνά σας και στη συνέχεια αγοράστε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο του δέρματός σας.

Δεν καθαρίζετε το δέρμα σας

Μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά οι περισσότερες δεν καθαρίζετε σωστά το δέρμα μας. Το αποτέλεσμα; Εφαρμόζετε την ενυδατική σας κρέμα πάνω από τα υπολείμματα μακιγιάζ και το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να σφραγίζετε τους ρύπους στο δέρμα σας. Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι έχετε αφαιρέσει όλο το μακιγιάζ, καθαρίστε το δέρμα σας τρίβοντας απαλά με το καθαριστικό για περίπου ένα λεπτό και μετά εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα σε ελαφρώς υγρό δέρμα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search