GASTRONOMY

Σπιτική μαρμελάδα ρόδι

Υλικά

    ½ κιλό σπόροι ροδιού
    400 γρ. ζάχαρη
    1 στικ κανέλας
    λίγο νερό

Εκτέλεση

    Βάζετε τους σπόρους του ροδιού σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτετε τη ζάχαρη, το στικ κανέλας και 2-3 κουταλιές της σούπας νερό.

Βράζετε σε σιγανή φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς τα υλικά έως ότου βγάλουν τα υγρά τους, προσέχοντας να μην κολλήσουν.
Μόλις πήξει, βγάζετε από μέσα το στικ κανέλας και αλέθετε το μείγμα με το ραβδομπλέντερ.

Ακολούθως, το περνάτε από ένα σουρωτήρι, πιέζοντας παράλληλα τους σπόρους για να βγάλουν όλο το ζουμί τους.
Η μαρμελάδα είναι έτοιμη και την αποθηκεύετε σε ένα γυάλινο βάζο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν να έχουν ένα καθαρό, φρέσκο και λαμπερό δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι η πρόσληψη των κατάλληλων βιταμινών και μετάλλων στη διατροφή είναι ένας από τους καλύτε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πασχαλινή έξοδο με τις τιμές της βενζίνης να βρίσκονται στο ζενίθ θα κάνουν οι εκδρομείς φέτος. Ένας από τους λόγους που οι τιμές των καυσίμων έχουν πάρει την ανιούσα και ακόμα δεν . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Το Ισραήλ απάντησε στο Ιράν ξεκινώντας τα αντίποινα για την επίθεση του περασμένου Σαββάτου. Διαψεύδει η Τεχεράνη ότι χτυπήθηκε από πυραύλους.   Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η Αργεντινή ζήτησε από το ΝΑΤΟ να γίνει ένας από τους «παγκόσμιους εταίρους» της συμμαχίας για την ασφάλεια, δήλωσε  ο υπουργός Άμυνας Λουίς Πέτρι, καθώς η κυβέρνηση επιδιώκει στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search