ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κορωνοϊός: Προς εξάμηνη παράταση του πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας

Εντός της εβδομάδος θα κατατεθεί από την κυβέρνηση στους θεσμούς επίσημο αίτημα για εξάμηνη παράταση του πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας το οποίο κανονικά εκπνέει στα τέλη του μήνα.

Όπως αποκάλυψε σήμερα στο Σκάϊ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης η κρίση του κορωνοϊού δεν επιτρέπει στη κυβέρνηση να προχωρήσει στην άρση του προστατευτικού πλαισίου και να απελευθερώσει τους πλειστηριασμούς, κάτι που θα εξηγηθεί στους θεσμούς.

«Η κυβέρνηση θα καταθέσει στους θεσμούς αίτημα για παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας. Δεν πιστεύω να υπάρχει αντίρρηση», είπε ο υπουργός και προσέθεσε πως η άρση της προστασίας των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία αποτελούσε ένα βήμα προς την οικονομική  κανονικότητα, αλλά η οικονομία μας δεν έχει τίποτε κανονικό αυτή τη στιγμή.

«Θα πάμε πιο πίσω στο χρόνο για να συνέλθει η οικονομίας μας μετά την καραντίνα», ανέφερε ο υπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση θα ζητήσει από τους θεσμούς εξάμηνη παράταση στο σημερινό καθεστώς για την προστασία της πρώτης κατοικίας, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που λειτουργεί στην Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search