ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα:Τέλος η ελεύθερη πρόσβαση σε Πλαζ και Νότιο Πάρκο- Τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα (ΦΩΤΟ)

Κιγκλιδώματα τοποθετήθηκαν κατά μήκος της παραλιακής Ακτής Δυμαίων από το ύψος της Ιχθυόσκαλας μέχρι και το Νότιο Πάρκο.Ίδια η  εικόνα και στην Πλαζ της Αγυιάς.
 
Στους συγκεκριμένους δημόσιους χώρους υπάρχουν μάλιστα αστυνομικοί για την απαγόρευση της εισόδου των πολιτών.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Από σήμερα και για 14 ημέρες τίθεται σε ισχύ ο περιορισμός κίνησης πολιτών στο Νότιο Πάρκο και στην Πλαζ της Αγυιάς της Πάτρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.
Συγκεκριμένα από σήμερα στις 2 το μεσημερι ξεκινά η απαγόρευση και ισχύει για όλο το Σαββατοκύριακο.
 
Από Δευτερα έως Παρασκευή το πάρκο και η πλάζ θα είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωι μεχρι τις 2 το μεσημέρι δηλαδή θα απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το πρωί της επομένης ημέρας και καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου τα Σαββατοκύριακα.
 
Η απόφαση από τον κ. Χαρδαλία πάρθηκε μετά απο εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου και του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Γιώργου Μιχαλόπουλου. Τέλος ο εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Πατρέων Ανδρέας Αντωνόπουλος τόνισε ότι "η δημοτική αρχή της Πάτρας ενημερώθηκε απο τον κ. Χαρδαλιά για την απόφαση και θα συνδράμουμε σε οτι μας ζητηθεί".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία του Σάντα Φε για τις απειλές κατά του Άνχελ ντι Μαρία και της οικογένειάς του. Τα τρία άτομα απειλούσαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, επειδή . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξαιρετικά απογοητευμένος με την κατάρρευση της Παρτίζαν στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος τεχνι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στην Stark Arena, αλλά και από την άμυνα που έπαιξαν στην τελευταία περίοδο οι Τόμας Γουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δήλω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το εκτός έδρας ματς με την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της EuroLeague ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο, όμως το βράδυ της Πέμπτης (28/3) ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμα μία φορά πως . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search