ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Nεκρός ηλικιωμένος στην Καστοριά – Συνολικά 29 θύματα

Ένας ηλικιωμένος άνδρας που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Καστοριάς είναι ο 29ος νεκρός από τον ιό στην Ελλάδα, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

 

Ο άτυχος άνδρας, που είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα, κατέληξε τα ξημερώματα.

 

 

Πρόκειται για τον τέταρτο άνθρωπο από την περιοχή της Καστοριάς που χάνει τη ζωή του από τον Covid-19.

 

 

Το νοσοκομείο της πόλης εκπέμπει σήμα κινδύνου, αφού αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 18 ασθενείς με κοροναϊό, 13 εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση.

 

Το νοσοκομείο Καστοριάς είναι στα όρια του, ενώ οι τοπικές αρχές απηύθυναν έκκληση για να ενισχυθεί ο εξοπλισμός του και τα μέσα προστασίας του προσωπικού του.

 

Συνολικά 966 τα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού ανέρχονται σε 966, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

 

Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε σε 74 νέα κρούσματα.

 

Σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 66 ασθενείς, εκ των οποίων 65 είναι διασωληνωμένοι. Στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι άνδρες με υποκείμενα νοσήματα.

 

Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε ότι τις τελευταίες 24 ώρες είχαν καταγραφεί δυο νέοι θάνατοι και ο συνολικός αριθμός νεκρών από κορονοϊό ανέρχεται στους 28. Από αυτούς, 23 ήταν άνδρες και 5 γυναίκες και σχεδόν όλοι υπέφεραν από υποκείμενα νοσήματα ή ήταν ηλικιωμένοι.

 

Τέλος, 52 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο, σύμφωνα με τον ειδικό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου με αφορμή το θάνατο του σύζυγού της, κάνοντας λόγο για αδιαφορία του ιατρού. Η μήτερα του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού μίλησε στον ALPHA . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο κατηγορούμενος πήρε αναβολή για να δικαστεί την επόμενη εβδομάδα και αφέθηκε ελεύθερος, με τον ίδιο να διατείνεται ότι είναι αθώος.  Με την αυτόφωρη διαδικασία και με την . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 19 Ιουνίου προσδιορίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η δίκη των 11 εκλεγμένων με τους «Σπαρτιάτες» βουλευτών, του Ηλία Κασιδιάρη καθώς και ενός δικηγόρου, κατηγορ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από την Παρασκευή (26/4) έως και την Κυριακή (12/5) θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
Image
Image

Search