ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θρήνος στο Διακοπτό για τον Κώστα Θεοδούλη - Ο νεκρός του εργατικού δυστυχήματος στο Λαμπίρι

Θρήνος στο Διακοπτό Αιγιαλείας, τόπο διαμονής του 36χρονου Κωνσταντίνου Θεοδούλη. Του άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το μεσημέρι της Πέμπτης κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε σε σιλό με άμμο σε εργοτάξιο στο Λαμπίρι Αχαΐας, όπου εργαζόταν.

Προηγούμενη Ανάρτηση: Μοιραία κατάληξη είχε δυστυχώς, η επιχείρηση διάσωσης ενός 35χρονου εργάτη, ο οποίος παγιδεύτηκε μέσα σε συλό με άμμο, σε εργοτάξιο στο Λαμπίρι Αιγιάλειας. Το εργατκό ατύχημα σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις επιχείρησης λατομικών εργασιών και παραγωγής σκυροδέματος. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο εργάτης που κατάγεται το Διακοπτό Αιγιάλειας, καταπλακώθηκε από όγκους άμμου. Το συμβάν σημειώθηκε στις 2:45 το μεσημέρι και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου. Ωστόσο, αμέσως φάνηκε η σοβαρότητα της κατάστασης και στο σημείο έσπευσε η 6η ΕΜΑΚ, καθώς και κινητή μονάδα της ΕΜΑΚ με ιατρό. Για τρεις ολόκληρες ώρες, το συνεργείο διάσωσης της ΕΜΑΚ και άλλες δυνάμεις, προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο εργάτη, ο οποίος να σημειωθεί ότι είχε τις αισθήσεις του συνεχώς, καθώς οι διασώστες του παρείχαν οξυγόνο. Δυστυχώς, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, η επιχείρηση δεν είχε ευτυχή κατάληξη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, μετακινήθηκαν όγκοι άμμου που κάλυψαν ολοκληρωτικά τον άτυχο εργάτη. Μετά από πολλές προσπάθειες, απεγκλωβίστηκε και παραδόθηκε στην μονάδα του ΕΚΑΒ, χωρίς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Νεότερα: Νεκρός σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο 35χρονος που καταπλακώθηκε απο χώματα.

Πρώτη Ενημέρωση: Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Αίγιο για να απεγκλωβιστεί άνδρας ο οποίος έχει εγκλωβιστεί μέσα σε σιλό με χώματα και συγκεκριμένα στο Λαμπίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σημείο γίνονταν εργασίες . Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της πυροσβεστικής καθώς και μια τσάπα . Στον άνδρα παρέχετε οξυγόνο ενώ εκεί είναι και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο περιμένει την ολοκλήρωση της επιχείρησης απεγκλωβισμού για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Στο σημείο η αστυνομία καθώς και η 6η ΕΜΑΚ. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 3-0 στην OPAP Arena από την ανώτερη ΑΕΚ, η οποία παρέμεινε πρώτη διευρύνοντας τη διαφορά από τους πράσινους στο +4, με τον Φατίχ Τερίμ να δηλώνει πω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το αθηναϊκό ντέρμπι της OPAP Arena βάφτηκε κιτρινόμαυρο, καθώς η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου μειώθηκαν αισθητά. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Άρη για την 7η αγωνιστ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λαμία έστησε μπλόκο στον ΠΑΟΚ, αγγίζοντας το τρίποντο στο Αθανάσιος Διάκος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45+4' με τον Σλίβκα και ο Σβαμπ έσωσε τον βαθμό στο 90+10' (1-1), αλλά έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search