ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πώς έφτασε ένας τόνος κοκαΐνης στον Αστακό!


 O ένας τόνος και 181 κιλά κοκαΐνης, που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, έφτασε στον Αστακό κατευθείαν με ιστιοφόρο σκάφος από τον Άγιο Βικέντιο, από μια σπείρα που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών παγκοσμίως. Στόχος των μελών της σπείρας ήταν να χρησιμοποιήσουν τη χώρα μας ως «διαμετακομιστικό» κέντρο, αφού ο Αστακός θα ήταν μόνο ο πρώτος «σταθμός» του ταξιδιού των ναρκωτικών. Μέρος της κοκαΐνης θα παρέμενε στην Ελλάδα, ενώ η υπόλοιπη θα μεταφερόταν στην Βόρεια Αφρική και τη Βόρεια Ευρώπη.

 

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται οκτώ άτομα, Αλβανοί και Μαροκινοί, μετά την εξιχνίαση μεγάλης υπόθεσης ναρκωτικών, ενώ αναζητείται ένας Έλληνας.Η εξιχνίαση της υπόθεσης, που αποτελεί σημαντικό πλήγμα στη δράση των λατινοαμερικανικών καρτέλ, ήταν αποτέλεσμα εξάμηνης έρευνας της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που Αστυνομικοί συναντούν περίπτωση εισαγωγής ναρκωτικών από τον Άγιο Βικέντιο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το protothema.gr, εκτός από τους οκτώ συλληφθέντες οι Αρχές αναζητούν έναν Έλληνα, 42 ετών, που διαμένει στον Νέο Κόσμο. Έχουν γίνει έρευνες στην περιοχή του Νέου Κόσμου αλλά και σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων.Στο πλαίσιο της υπόθεσης, οι Αρχές διεξάγουν έρευνες σε Ισπανία και Αλβανία, εκτός από τη χώρα μας. Υπενθυμίζεται ότι τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε ενοικιασμένα δωμάτια που είχαν κλείσει για το σκοπό αυτό τα μέλη της οργάνωσης. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το απόγευμα στον αρμόδιο εισαγγελέα στην Αθήνα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search