ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Ελεύθερος ο 41χρονος ιερέας - Παραδέχεται ότι έβαλε φωτιά στους καρναβαλικούς μπάστακες - Στις 5-02 η δίκη

Ελεύθερος αφέθηκε πρίν από λίγη ώρα ο ιερέας που έβαζε φωτιά στους καρναβαλικούς μπάστακες. Μετά την απολογία και την παραδοχή των πράξεων του ορίστικε τακτική δικάσιμος για τις 5 Φεβρουαρίου 

Νεό : Παραδέχεται τις πράξεις τους σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ιερέας που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και τις αποδίδει στην βαθιά του πίστη στο Θεό και στην αντίθεση του στο Καρναβάλι.

Νεότερα: 07:02 Μοιάζει απίστευτο και όμως ο άνδρας , ο οποίος είναι μάλιστα ιερέας που προσήχθει τα ξημερώματα φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που έβαζε τις φωτιές στους καρναβαλικούς μπάστακες . Η προσαγωγή έχει γίνει σύλληψη. Από οικογένεια ιερέων ο παπάς που έβαζε τις φωτιές στους καρναβαλικούς μπάστακες φανατικός κατά του Καρνάβαλου . Σύμφωνα με πληροφορίες o 41χρονος παπάς, ιερουργεί στο Αίγιο και διαμένει στην Πάτρα.

22-0100:01  Κινητοποίηση τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο Ακταίο για φωτιά σε καρναβαλική κατασκευή. Στο σημείο βρέθηκαν οχήματα της ΠΥ και έσβησαν γρήγορα την φωτιά πριν παρει διαστάσεις. Ωστόσο φαίνεται πως οι κινήσεις του δράστη έγιναν αντιληπτές και  αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο. Λίγα λεπτά αργότερα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν σε προσαγωγή ενός ατόμου,ο οποίος ... είναι ιερέας ! Σύμφωνα με τις πληροφορίες  είχε στην κατοχή του οινόπνευμα και πρόκειται για ιερωμένο με καταγωγή από την περιοχή του Αιγίου.

21-01 Νεότερα: Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:  Άγνωστοι δράστες σήμερα νωρίς το πρωί, έβαλαν φωτιά με σκοπό να καταστρέψουν τους καρναβαλικούς μπάστακες που βρίσκονται μπροστά στο Δημαρχείο της Πάτρας, στην διασταύρωση Παντανάσσης και Υψηλάντου και στην Ακτή Δυμαίων, στην είσοδο της πόλης.

Τη φωτιά στον μπάστακα που έχει τοποθετηθεί μπροστά στο Δημαρχείο, την αντιλήφθηκε έγκαιρα εργαζόμενη του Δήμου. Κάλεσε την Πυροσβεστική που έσπευσε άμεσα και έσβησε τη φωτιά και γλίτωσε το κτίριο του Δημαρχείου από τα χειρότερα, που κινδύνεψε άμεσα.

Η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει τους βάνδαλους, που για μια ακόμα φορά προσπαθούν να καταστρέψουν ό,τι όμορφο πάει να γίνει στην πόλη. Το ίδιο είχε γίνει με τα κοινόχρηστα ποδήλατα και σταθμούς ποδηλάτων, το ίδιο είχε γίνει με τις Χριστουγεννιάτικες μπάλες στην πλατεία Τριών Συμμάχων και το χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και το ίδιο έγινε σήμερα με τους μπάστακες.

Προηγούμενη Ανάρτηση: Συναγερμός στις 7.30 το πρωί σε Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία για έναν άνδρα που επέβαινε σε λευκό αυτοκίνητο και έβαζε φωτιά σε καρναβαλικούς μπάστακες. Πρώτα χτύπησε στο Δημαρχείο. Έβαλε φωτιά στον καινούργιο μπάστακα που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο. Στη συνέχεια έκαψε έναν ακόμη στον πεζόδρομο της Παντανάσσης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία παρενέβη αμέσως και σε δύο περιπτώσεις. Στην φωτιά που μπήκε στο Δημαρχείο κινδύνευσε και το κτίριο, αφού στο ισόγειο τα δάπεδα είναι ξύλινα. Ο ίδιος ο δράστης είχε βάλει πρώτα και ένα ακόμα πυρκαγιά σε μπαστάκα στην οδό Τριών Ναυάρχων κοντά στην Ακτή Δυμαίων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search