ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Eπίθεση Γεννηματά σε Μητσοτάκη και Τσίπρα από Πάτρα


Ολομέτωπη επίθεση σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα για Μεταναστευτικό, Οικονομία και Συμφωνία των Πρεσπτών εξαπέλυσε από την Πάτρα η Φώφη Γεννηματά, που βρέθηκε εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος.

 

 

Για την Οικονομία είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βαδίζει στα χνάρια του Αλέξη Τσίπρα, έχοντας συμφωνήσει δυσβάσταχτα πλεονάσματα με αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά να την πληρώνουν οι μεσαίοι και τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα. Υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο για την καθημερινότητα των πολιτών που έχει γίνει  δυσβάσταχτη για δεκάδες οικογένειες.

 

Για Μεταναστευτικό τόνισε ότι  έχει ήδη υποβάλει ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να της γνωστοποιήσει ποια είναι τα σχέδιά του,  κάτι που ακόμη ο Πρωθυπουργός δεν έχει πράξει ο Πρωθυπουργός. «Όλη η κοινωνία εκπέμπει σήμα κινδύνου» τόνισε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά. Και συμπλήρωσε ότι «οι Ευρωπαίοι δεν έχουν αναλάβει ευθύνες που τους αναλογούν».

 

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών  είπε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει στροφή 180μοιρών στο θέμα αυτό και ότι η αντιπολίτευση θα πρέπει να σιωπά.

 

«Η χώρα μας έδωσε τα πάντα και δεν πήρε τίποτα ως αντάλλαγμα» ανέφερε.

 

Για την έλευσή της  στην Πάτρα εν όψει του συνεδρίου του κόμματος, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να μην βρεθεί εδώ σε μια ιστορική περιοχή για το ΠΑΣΟΚ.

Και σημείωσε ότι στόχος είναι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ μέσα στο Κίνημα Αλλαγής.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την απαγόρευση του καπνίσματος ;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη. Η Ελληνίδα ηθοποιός ανέφερε αποκαλύψεις σχετικά με την υιοθεσία από το παιδί της. Κι όλα αυτά, ενώ το συγκεκριμένο παιδί ζει με τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή την Κυριακή  8  Δεκεμβρίου  2019  στις 6 το απόγευμα, στη  Χριστιανική Εστία Πατρών στην οδό Μιαούλη  57,  θα μιλήσει  ο  αρχιμανδρίτης π. Σωτήριος Τσάφος που είναι και Ιεροκή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη πήραν οι 5 κατηγορούμενοι για 5 αδικήματα στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα. Οι δύο νεαρές που ήταν ανήλικες . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Μια νέα έρευνα που έγινε στην Κορέα έδειξε ότι το συχνό βούρτσισμα των δοντιών συνδέεται με μικρότερο κίνδυνο καρδιακής αρρυθμίας και καρδιακής ανεπάρκειας. Προηγούμενες μελέτες έχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη πήραν οι 5 κατηγορούμενοι για 5 αδικήματα στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα. Οι δύο νεαρές που ήταν ανήλικες και είχαν συλληφθεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την 11η Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, συνεδριάζει το Σώμα με τα παρακάτω  θέματα: Καθορισμός συντελεστών έτους 2020 για: α) Τέλη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετήθηκε στο κέντρο της Πλατείας Γεωργίου την Παρασκευή το πρωί και το Σάββατο υπό βροχή μάλιστα οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων ξεκίνησαν  τον υπόλοιπο στολισμό ενόψε
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search